Ethereum technikai elemzés 04.21.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum

Az Ethereum árfolyam-elemzése a mai napra nézve negatív, mivel a coin visszautasítással szembesült az 1.979 dollárnál, és a medvék ismét átvették az irányítást.

Az erőfeszítéseik sikerrel jártak, mivel az árfolyam egy lefelé irányuló tartományt fedett le egészen 1.918 dollárig, mielőtt a jelenlegi területen megállapodott volna.

Az előző héten a piac a bikáknak kedvezett, az ETH/USD árfolyam elérte a 2100 dollárt.

Az Ethereum árfolyama azonban nem tudta megtartani a nyereséget, és azóta is csökkenő tendenciát mutat.

A medvék átvették az irányítást a piacon, és jelenleg az ETH/USD árfolyamot egyre lejjebb nyomják, mivel egyre nagyobb az eladási nyomás.

Az ETH/USD pár jelenleg egy csökkenő mintázatú háromszög alakzatban kereskedik, melynek erős támasza 1.894 dollárnál, ellenállása pedig 1.979 dollárnál található. Jelenleg a bikák megpróbálnak az ellenállási szint fölé törni, de eddig nem jártak sikerrel.

Ha sikerül ezt a pontot átlépniük, akkor a rally folytatását láthatjuk a 2.100 dollár felé. Ha azonban a medvéknek sikerül a támaszszint alá törniük, akkor az Ethereum ára gyorsan az 1800 dollár felé eshet.

Az Ethereum árfolyam elemzés napos grafikonja ma medvés momentumot mutat, az árfolyam 1.890 dollárig csökkent, az elmúlt 24 órában közel 3,12 százalékos veszteséggel.

Az elmúlt héten az árfolyamgrafikonon a zöld gyertyák domináltak, mivel a medvék folyamatosan emelkedésre késztették az árfolyamot.

A medvék azonban visszaszerezték az irányítást a piac felett, és most az ETH/USD árfolyamot lejjebb nyomják.

Jelenleg az árfolyam a 2.000 dolláros szint alatt kereskedik, és rövid távon valószínűleg tovább fog csökkenni.

Az RSI 49,78-ra esett, ami azt jelzi, hogy a piac semleges területen van. Emellett az RSI nemrégiben egy medvés divergencia mintázatot alakított ki, ami arra utal, hogy a bikák veszítenek lendületükből.

A 20-EMA szintén lefelé tart, ami azt jelzi, hogy a piacon erős a medvés nyomás.

Az 50-EMA a 100-EMA alá került, ami további veszteségeket okozhat az Ethereum árfolyamának.

A mozgóátlag konvergencia/divergencia hisztogram is medvés átmenetet mutat, ami arra utal, hogy az Ethereum ára hamarosan 1.900 dollár alá kerülhet.

Összességében az Ethereum árfolyam elemzése medvés, és az ETH/USD pár rövid távon valószínűleg további veszteségeket fog szenvedni.

A medvék visszaszerezték az irányítást a piac felett, és egyre nagyobb eladási nyomással egyre lejjebb nyomják a piacot.

A rövid távú támaszszintek az 1.894 dolláros szinten találhatók, míg az ellenállási szintek az 1.979 dolláros szinten helyezkednek el.

Akárhogy is, az eladási nyomás valószínűleg érvényesülni fog a piacon, és az eladók rövid távon az 1.800 dolláros szintet célozhatják meg.

ethereum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

A Kraken kriptotőzsde ebben a két európai országban terjeszkedik

Az amerikai székhelyű Kraken kriptotőzsde nemrégiben engedélyt szerzett két vezető európai országban - Spanyolországban és Írországban. Spanyolországban a tőzsde megkapta a virtuális eszközszolgáltató (VASP) regisztrációt a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!