Ethereum technikai elemzés 04.13.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum

Az Ethereum árelemzése bikás eredményeket mutat a mai napra, mivel az árfolyam áttörte a 2000 dolláros határt.

Az Ethereum piacán erős vételi nyomás tapasztalható, mivel a kereskedők és a befektetők továbbra is bikásak az ETH-val kapcsolatban.

A piac egy emelkedő háromszög mintát alakított ki, ami arra utal, hogy az árfolyam a közeljövőben is bikás marad.

Az árfolyam a nyitás óta 2000 dollárig emelkedett, ami minden várakozást felülmúlt. Ez pozitív jel a token számára, és azt jelzi, hogy a befektetők bikásan állnak az ETH árfolyamához.

Az elmúlt 24 órában tapasztalt 5,04 százalékos emelkedés szintén azt mutatja, hogy a befektetők bíznak a token jövőbeli teljesítményében.

A 2000 dolláros szint jelentős mérföldkő az Ethereum számára. Ez azt jelzi, hogy folytatódik az eszköz bika futása, és az ETH az elmúlt hetekben 1800 és 1900 dollár között mozgott, de ma áttörte a 2000 dolláros határt.

Ez egy pozitív jel, amely bizalmat jelez az Ethereum jövőbeli kilátásaiban.

Az Ethereum árelemzése bullish eredményeket mutat, mivel a token továbbra is áttöri a kulcsfontosságú ellenállási szinteket.

A grafikon magasabb csúcsokat és magasabb mélypontokat mutat az árfolyammozgásban, ami azt jelzi, hogy a vevők továbbra is halmozzák az ETH tokeneket.

Ez azt jelzi, hogy a befektetők továbbra is optimisták az Ethereum jövőjét illetően, és úgy vélik, hogy a közeljövőben folytatódik az emelkedő mozgás.

Az Ethereum forgalomban lévő készlete jelenleg 120 457 776 ETH, a piaci kapitalizáció pedig 241 milliárd dolláron áll.

Az Ethereum kereskedési volumene az elmúlt 24 órában szintén 12,8 milliárd dollárra emelkedett, ami azt jelzi, hogy nagy a vásárlási nyomás a piacon.

A 100 napos mozgóátlag (MA) és a 200 napos mozgóátlag (MA) is az Ethereum jelenlegi piaci értéke felett van jelenleg. A mozgóátlag mutató jelenleg 1898 dolláron áll.

A MACD (Moving Average Convergence/Divergence) vonal a jelzővonal fölé emelkedett, ami pozitív kilátásokat jelez az ETH számára. Emellett a hisztogram emelkedik, ami tovább erősíti a bikás hangulatot.

Az RSI a 69,79 dollárnál lévő túlvásárolt régió felé tart, ami azt jelzi, hogy a befektetőknek óvatosnak kell maradniuk.

Összességében az Ethereum árelemzése azt mutatja, hogy az elmúlt 24 óra teljesítménye pozitív volt, 5,04 százalékos értéknövekedéssel.

A kriptopénz támasza 1.897 dollárnál, ellenállása pedig 2.007 dollárnál található.

A technikai mutatók arra utalnak, hogy az Ethereum a közeljövőben folytatja az emelkedő tendenciát, és potenciálisan magasabb szinteket is elérhet.

Ennek eredményeképpen az Ethereum befektetőknek továbbra is bikának kell maradniuk, és keresniük kell a kriptopénz vonzó áron történő vásárlási lehetőségeit.

ethereum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin az egekbe szökhet 650.000 dollárra, ha ez bekövetkezik…

Woo szerint az önfenntartó beáramlások jelenleg sokkal nagyobbak, ezért a 2,56 billió dolláros piaci tőkecél egy alsó határt jelentő becslés. A Bitcoin (BTC) a medve piaci...

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!