Ethereum (ETH) technikai elemzés 05.03.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

Mivel a piaci hangulat megváltozott az elmúlt néhány órában, az Ethereum (ETH) profitált ebből, mivel a napi grafikonja zöldre váltott.

A legutóbbi emelkedés azonban lehet, hogy csak egy masszív rally kezdete, különösen, mivel az altcoinok királyának árfolyama most egy bikás mintán belül mozog.

Az utóbbi 7 nap nem volt a befektetők érdeke, mivel az ETH árfolyama több mint 5%-ot esett.

A piaci trend változásával azonban az ETH-nak is sikerült 24 óra alatt több mint 2,5%-kal felfelé tolnia az árfolyamát.

A CoinMarketCap szerint a cikk írásakor az ETH 3068 dolláron kereskedett, 358 milliárd dollárt meghaladó piaci kapitalizációval.

Érdekesség, hogy az elkövetkező napokban még jobbra fordulhatnak a dolgok az ETH számára.

A World of Charts, egy népszerű kriptoelemző nemrég megosztott egy tweetet, amiben kiemelte, hogy az ETH/BTC pár egy csökkenő szélű mintázaton belül mozog.

A mintából való sikeres kitörés azt eredményezheti, hogy az ETH új csúcsokat érhet el az elkövetkező hónapokban.

Ezért megnéztük az ETH mérőszámait, hogy vajon sikerül-e a kitörés. A Santiment adatainak elemzéséből kiderült, hogy az ETH hálózati növekedése megugrott az elmúlt napokban.

Egyszerűbben fogalmazva, több cím jött létre a token átutalásához, mivel az aktív kivonási aránya a múlt héten megemelkedett.

Ezenkívül a top címek által tartott Ethereum-kínálat is emelkedett kissé, ami arra utal, hogy a tokenre nagy volt a vásárlási nyomás.

Ellenben az MVRV-aránya továbbra is alacsony maradt. A cikkírás idején az ETH MVRV-aránya -6,22%-os értéket mutatott.

Mivel a legtöbb mérőszám bullishnak tűnt, ezután megnéztük az ETH napi grafikonját, hogy lássuk, elkerülhetetlenül bekövetkezik-e a további emelkedés.

Megállapítottuk, hogy az ETH Chaikin Money Flow (CMF) a semleges szintről meredek emelkedést regisztrált.

A Money Flow Index (MFI) szintén felfelé vette az irányt. E két mutató arra utal, hogy nagy az esélye egy tartós bikarallynak.

Másrészről a MACD támogatta az eladókat, mivel medvés átmenetet villantott a grafikonokon.

Ezt követően elemeztük a Hyblock Capital adatait, hogy megtudjuk, milyen lehetséges célokat érhet el az ETH ezen a héten, ha a bikarally kitart.

Annak érdekében, hogy az ETH fenntartsa a rallyt, kulcsfontosságú lesz, hogy a token 3.100 dollár fölé emelkedjen, mivel a likvidálások erőteljesen megnövekednének.

A likvidációk emelkedése árkorrekciót eredményezhet. A sikeres kitörés e szint fölé lehetővé tenné az ETH számára, hogy a hét végére 3300 dollárig emelkedjen, ha minden a helyére kerül.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül. Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely...

A Cardano a 20-napos EMA alatt – 10 %-os csökkenés jele lehet a…

A Cardano (ADA) június 7-én a 20 napos exponenciális mozgóátlaga (EMA) alá esett, és azóta közel 10%-kal csökkent az értéke. A CoinMarketCap szerint a cikk írásakor...

Mexikó 3. leggazdagabb embere a bitcoin vásárlását javasolja

Ricardo Salinas Pliego, a Salinas csoport elnöke és Mexikó harmadik leggazdagabb embere határozottan támogatja a Bitcoint. A befektetőket az úttörő kriptovaluta vásárlására buzdítja. A mexikói milliárdos...

A jövedelemadó eltörlését javasolja Donald Trump

Donald Trump amerikai elnökjelölt és korábbi 45. elnök azt az ötletet vetette fel, hogy az országban szüntessék meg a jövedelemadót, és azt vámokkal helyettesítsék. Június 13-án...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!