Ethereum (ETH) technikai elemzés 01.19.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

Az Ethereum (ETH) árfolyama az elmúlt hónapokban folyamatosan emelkedett, egymás után törte át az ellenállási szinteket. Mégis, a kriptopénz talán egy potenciális fordulóponthoz érkezett.

A napi grafikonon a piac nagyon bikásan viselkedik, mióta a 200 napos mozgóátlagot áttörte felfelé.

Folyamatosan magasabb csúcsokat és mélypontokat produkált, a Relative Strength Index pedig végig 50% feletti értékeket mutatott.

Mégis, a múlt héten a 2.700 dolláros ellenállási szint határozottan elutasította az árfolyamot lefelé.

A piac jelenleg az említett szint alatt konszolidálódik.

Mindeközben, figyelembe véve a több támaszszint meglétét, a befektetők még mindig optimisták lehetnek a rövid távú trenddel kapcsolatban.

A 4 órás charton világosabb képet fest a közelmúltbeli ármozgásról. A kriptopénz egy csökkenő ék mintát alakít ki, mióta nem sikerült áttörnie a 2.700 dolláros ellenállási terület fölé.

Az ékből való bikás kitörés a 2.700 dolláros szint újratesztelését eredményezheti, míg egy bukás katasztrofális lenne, mivel az árfolyam pillanatok alatt a 2.100 dolláros szint felé eshet.

Miközben az Ethereum árfolyama egyre nagyobb lendületet vesz felfelé, a piaci szereplők egyre optimistábbak abban, hogy az ETH végül idén új történelmi csúcsot fog elérni.

A túlzott optimizmus azonban aggasztó tényező lehet.

Ez a diagram a finanszírozási rátákat mutatja be, a határidős piaci hangulat értékelésének egyik legfontosabb mérőszámát.

A pozitív értékek azt jelzik, hogy a vevők összességében agresszívabbak, míg a negatív értékek azt mutatják, hogy a shortolók agresszívebben hajtják végre megbízásaikat.

A diagramot elemezve látható, hogy a finanszírozási ráták egy ideje nagyon pozitívak, és a korábban, a történelmi csúcstartományban tapasztaltakhoz hasonló értékeket mutatnak.

Ennek eredményeképpen a hosszú likvidációs hullámok valószínűsége jelenleg nagyon magas.

Ezek a potenciális likvidálások jelentős eséshez vezethetnek az elkövetkező hetekben.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!