A befektető 550 ezer dollárt keresett 8 óra alatt, melyik kripto biztosíthat ilyen nyereséget

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiac a hosszú távú bikapiacba való belépés jeleit mutatja, amit a Bitcoin (BTC) kulcsfontosságú on-chain jelzései mutatnak.

Az on-chain value map, amely a realizált kapitalizációt, a likvid kínálatot és a megsemmisített érmék napjait kombinálja, azt sugallja, hogy a Bitcoin a „valós értékén” van, ami történelmileg a bika piac előfutára.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Emellett a Bitcoin realizált piaci kapitalizációja felfelé tendál, ami szintén bikás jel.

A Glassnode által elemzett long/short-term tulajdonosok küszöbe egyedülálló helyzetet mutat: a hosszú távú tulajdonosok minden idők legmagasabb, a rövid távúak pedig legalacsonyabb szintjén vannak, ami egy potenciális piaci váltásra utal.

E piaci dinamika közepette bizonyos kriptovaluták kivételes teljesítményt mutattak, és beszámolók szerint egy tulajdonos mindössze 8 óra alatt 550 ezer dollárt keresett.

Természetesen indokolatlan lenne azt állítani, hogy az alábbi írásban szereplő kriptopénzek bármelyike ilyen sikereket fog elérni, de bizonyos érmék közelebb kerülnek ehhez, mint valaha.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy potenciálisan csillagászati hozamokat érjen el.

ScapesMania: Egy virágzó projekt növekvő értékkel

Legyen tanúja a ScapesMania felemelkedésének a kriptovaluták folyamatosan változó világában, és használja ki a korai kedvezményt, mielőtt még elfogyna.

A projekt februárban sikeres finanszírozási kampányának vége felé tart, ami megnyitja az utat a felső kategóriás platformokon való gyors tőzsdei bevezetéshez.

A tőzsdei jegyzést követően a token jelentős értéknövekedést tapasztalhat.

Mi mozgatja ezt a várható növekedést? Először is, egy képzett szakértői csapat a tőzsdei bevezetés után erőteljes marketingstratégiát hajt végre.

Ezután a ScapesManiához való csatlakozás nem csak passzív birtoklás; a támogatók különböző előnyöket élvezhetnek, beleértve a token visszavásárlását, az égetést és a stakinget.

Ráadásul a ScapesMania többet kínál, mint egy átmeneti trend.

A múló hype-ra építő mémérmékkel ellentétben a ScapesMania-t a tartós érték és a gyakorlati felhasználás szem előtt tartásával tervezték.

Mivel az előértékesítés a végéhez közeledik, gyorsan cselekedj, hogy biztosítsd a kedvezményes tokenjeidet. A visszaszámlálás megkezdődött – ne hagyd ki ezt az óriási lehetőséget.

kripto

Az innovatív megközelítés

A ScapesMania innovatív alapötletével forradalmasítani fogja a játékvilágot.

Ez nem csak egy eszköz; ez egy teljes rendszer, amely önállóan, a hype-ra vagy bonyolult piramisjátékokra való támaszkodástól mentesen virágzik.

A Web2 és a Web3 egyedülálló összekapcsolásával a ScapesMania összehangolja az alkalmi játékosok és a kripto rajongók érdekeit.

A játékosok anélkül élvezhetik az izgalmas játéklehetőségeket, hogy érteniük kellene a kriptopénz bonyolultságát, míg a támogatók anélkül élvezhetik a játék ökoszisztémájának előnyeit, hogy aktívan részt vennének benne.

Emellett a ScapesMania lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy beleszóljanak a fejlesztésbe, és a DAO irányításon keresztül részesedjenek a projekt sikeréből.

Ebben az ökoszisztémában mindenki pontosan azt valósíthatja meg, amire vágyik.

Előértékesítési lehetőségek

A ScapesMania vonzó lehetőség a korai támogatók számára.

A projekt eddig több mint 4.500.000 dollárt gyűjtött össze a közönség/ kiskereskedelmi szektorból, folyamatosan biztosítva a napi 50.000 dollár feletti finanszírozást.

Miután a projektet bevezetik a tőzsdére, a jelenlegi támogatók jelentős hozamokat érhetnek el, amelyek 2024-ben potenciálisan meghaladhatják a főbb eszközosztályok, például az S&P 500, az arany, a kötvények, sőt a teljes kriptopénzpiac hozamát is.

Továbbá, a ScapesMania felkarolása most további bónuszokkal jár, összesen akár +107%-kal, és olyan exkluzív lehetőségekkel, mint a token-visszavásárlás és égetés, valamint a staking.

Ahogy a ScapesMania tovább növekszik, úgy van esély arra, hogy a projekt hozamai meghaladják a várakozásokat.

>>> Utolsó napok az elővásárlási kedvezményre – cselekedj most, mielőtt túl késő lenne! <<<

Ne késlekedj! Cselekedjen most!

Ha most beszállsz, akkor megteremted magadnak az esélyt a gyors nyereségre, amikor a ScapesMania először kerül a tőzsdére.

A vonzó árszabás és az akár 107%-os kombinált bónusz csak korlátozott ideig érhető el, a promóciós kódokkal együtt, amelyek a bevezetés után lejárnak.

kripto

Biztosítson nagyobb nyereséget a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszának megragadásával!

Használja a KOE366 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet kössön egy olyan kriptopénzre, amellyel az egész kriptoközösség irigyei lehetnek.

Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Aptos (APT): Navigálás a piaci dinamikában

Az Aptos (APT), egy Layer 1 Proof-of-Stake blokklánc, figyelemre méltó ellenálló képességet mutatott a piaci ingadozásokkal szemben, különösen a Bitcoin árfolyamváltozásaihoz viszonyítva.

Ez a rugalmasság a havi több mint 8%-os emelkedésben nyilvánul meg, ami megmutatja az erejét egy változékony piacon.

Az Aptos (APT) egyedi jellemzői és fejlesztései hozzájárultak robusztus piaci jelenlétéhez.

Az Aptos (APT) historikus teljesítménye a csúcsok és mélypontok útját mutatja, 19,90 USD-es történelmi csúcsával és 3,09 USD-es történelmi mélypontjával, ami kiemeli piaci jelenlétének dinamikus jellegét.

A jövőre nézve az Aptos (APT) potenciális növekedésre van felkészülve, tekintettel az erős alapokra és a valós felhasználói problémák decentralizált alkalmazásokon keresztüli megoldása iránti elkötelezettségére.

A kriptopénzpiac eredendő volatilitása azonban kihívásokat jelent.

Az Aptos (APT) stabilitása, hogy eligazodjon ezekben a kihívásokban és kihasználja egyedi jellemzőit, kulcsfontosságú lesz jövőbeli sikeréhez.

Xai (XAI): A szerencsejáték-tokenek piacának megugrása

A Xai (XAI) nemrégiben jelentős árfolyam-emelkedést tapasztalt, több mint 50%-ot emelkedett. Ez az emelkedés több tényezőnek tulajdonítható, többek között a sikeres airdropnak és a főbb tőzsdékre való bevezetésnek.

A Xai (XAI) az elmúlt héten figyelemre méltó, 40%-os emelkedést mutatott.

A nagy tőzsdékhez, például a Binancehez való integrációja döntő szerepet játszott a piaci teljesítményének fellendítésében.

A token különböző tőzsdékre való felvétele tükrözi a mainnet bevezetésének növekvő várakozását és a megnövekedett likviditást.

A Xai (XAI) rövid távú kilátásai pozitívnak tűnnek, figyelembe véve a közelmúltbeli fejleményeket, az airdrop hatását és a főbb tőzsdékre való bevezetését.

A Xai (XAI) blokklánc-integrációra és játékélményre való összpontosítása, valamint innovatív terjesztési módszerei hozzájárulnak a tartós növekedési potenciáljához.

A szélesebb kriptopénzpiacon jelentkező kihívások és a játékszektoron belüli verseny azonban befolyásolhatja jövőbeli pályáját.

Következtetés

A kriptopénzpiac jelenlegi tendenciái, amelyeket a Bitcoin (BTC) ígéretes mutatói kiemelnek, a hosszú távú bikapiac felé való elmozdulásra utalnak.

A láncon belüli eszköztérkép és a Bitcoin realizált piaci kapitalizációjának emelkedő tendenciája jelentős jelei ennek a potenciális elmozdulásnak.

Emellett a long/short-term birtokosok küszöbértékeinek egyedi helyzete a piac dinamikájának változására utal.

E fejlemények közepette az olyan kriptovaluták, mint a ScapesMania, figyelemre méltó teljesítményt mutattak, és rövid idő alatt jelentős nyereséget értek el, például egy nem ellenőrzött állítás szerint egy befektető mindössze 8 óra alatt 550 ezer dollárt keresett.

Joggal mondhatjuk, hogy ha egy projekt olyan erős, mint a ScapesMania, akkor az ilyen hozamok nem tűnnek olyan nagy falatnak.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!