Ethereum (ETH) technikai elemzés 01.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

Az Ethereum (ETH) árfolyama az elmúlt napokban emelkedett abban a reményben, hogy az ETH ETF lehet a következő a SEC napirendjén.

Eközben a további bikás folytatás valószínűsége változatlanul magasnak tűnik, figyelembe véve, amit a grafikonok mutatnak.

A napi grafikon

A napi időkeretben az árfolyam az elmúlt hónapban a 2.100 és 2.400 dolláros szintek között rekedt.

Ennek a tartománynak bármelyik oldaláról való kitörés meghatározhatja a trend rövid távú irányát.

Egy medvés kitörés valószínűleg csökkenést eredményezne a 200 napos mozgóátlag felé, amely az 1.900 dollár körül található.

Másrészt a 2.400 dolláros szint fölé való áttörés megnyitná az utat az árfolyam előtt, hogy a következő hetekben a 2.700 dolláros ellenállási zónát célozza meg.

A 4 órás grafikonra pillantva a közelmúltban tapasztalt hullámzó árfolyammozgás sokkal világosabbá válik. A kriptopénz többször tesztelte a sáv felső és alsó határát is.

Jelenleg az árfolyam a 2.400 dolláros ellenállási zónát teszteli. Ennek a szintnek a kitörése magasabbra, a 2.700 dolláros terület felé irányuló rallyt eredményezne, míg az elutasítás a 2.100 dolláros támaszzónába való visszaeséshez vezethet.

Az Ethereum Open Interest-je

Miközben az Ethereum árfolyama konszolidációs fázison megy keresztül, a határidős piac mögöttes dinamikája érdekes jelet mutat.

Ez a grafikon a nyitott érdeklődést mutatja, amely az egyik legfontosabb mérőszám a jövőbeli piaci hangulat értékeléséhez.

A futures nyitott pozíciók számát méri. A magasabb értékek jellemzően magasabb volatilitással járnak együtt, és fordítva.

Látható, hogy miközben az árfolyam az utóbbi időben szűk sávban mozgott, a nyitott érdeklődés jelentősen csökkent.

Az open interest jelentős csökkenése az árfolyam zuhanása nélkül bika jelnek számít, mivel arra utal, hogy a futures piac már nem túlfűtött, és az árfolyam folytathatja fokozatos emelkedését az elkövetkező hetekben.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!