Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 06.16.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum Classic

Egy nemrégiben készült jelentésben az Ethereum Classic mögött álló volatilitás hiányát emelték ki, mint annak jelét, hogy egy nagy lépés küszöbön áll.

Akkor még bizonytalan volt az irány, de az, hogy a Bitcoin nem tudta visszaszerezni a 27.000 dollárt, megpecsételte az ETC-bikák sorsát.

A piac szerkezete és a trend teljes mértékben az eladók oldalán állt. A visszafordulás valószínűtlen volt, és egy újabb lefelé irányuló mozgás volt várható a Fibonacci kiterjesztési szintig.

Az Ethereum Classic piaci szerkezete április második felében vált medvéssé, amikor az árak a 20,23 dolláros szint alá estek.

Azóta az eszköz egy sor alacsonyabb csúcsot és alacsonyabb mélypontot mutat a grafikonon.

Május második felében az ETC az árcsökkenés fázisába lépett. Ezt akár a felhalmozás fázisának is tekinthettük volna, ha az OBV emelkedő trendben lenne. Ennek az ellenkezője volt, és a piaci hangulat is az eladók javára változott.

A kriptoszférában uralkodó bizonytalanság és a Bitcoin 26.000 dollár alá zuhanása miatt az Ethereum Classic június 10-én 26,6%-kal, 17,18 dollárról 12,61 dollárra zuhant.

E mozgás alapján Fibonacci retracement szintek sorát rajzoltam meg. Az 50%-os és 61,8%-os szinteket egy olyan egyensúlyhiányos régióban mutatta, amelyet a gyors dömping hagyott maga után.

Egy ilyen egyensúlyhiányt a 17,5 dolláros szintnél látok, kiemelve. Ezt részben betöltötték, mielőtt az árfolyam tovább folytatta a lefelé irányuló tendenciát.

Ezért egy hasonló forgatókönyv bontakozhat ki az elkövetkező napokban, és lehetőséget kínál a shortolásra, megcélozva a 23,6%-os kiterjesztési szintet.

Ez az ötlet érvényét vesztené, ha az ETC felfelé nyomulna a 15,5 és 16,2 dollár fölé, mivel ez bikás szándékot jelezne (de lehet, hogy likviditásvadászat is).

ethereum classic

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!