Ethereum árelőrejelzés decemberre

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Az Ethereum (ETH/USD) árfolyama nehéz helyzetben volt novemberben, a kriptopiaci feszültségek, aggodalmak miatt.

Az FTX és az Alameda Research összeomlását követően 1073 dolláros mélypontra esett.

Az elmúlt napokban szerényen helyreállt, és jelenleg 1.280 dolláron kereskednek vele, ami körülbelül 20%-kal a novemberi legalacsonyabb szint felett van.

A DeFi és az NFT volumene eltér

Az Ethereum árfolyama novemberben az FTX és az Alameda összeomlását követően meredeken visszaesett.

Az FTX a csúcspontján a világ második legnagyobb kriptotőzsdéje volt az értéke alapján. Januárban 32 milliárd dolláros értékeléssel vont be tőkét.

Egy nagyvállalat összeomlása a kapcsolódó feleknél is mindig problémához vezet.

A Lehman Brothers összeomlása például nagy hatással volt a bankszektorra.

Hasonlóképpen, a Terra USD összeomlása olyan platformok összeomlásához vezetett, mint az Anchor Protocol és a Mirror Protocol.

Eközben az Ethereum ökoszisztémája hanyatlott. A DeFi Llama szerint az Ethereum ökoszisztémájában zárolt teljes érték (TVL) körülbelül 40 milliárd dollárra zuhant.

A csúcson a hálózat TVL-értéke több mint 153 milliárd dollár volt. A legtöbb defi-platform, mint a Maker, Lido, Aave és Curve több mint 20%-kal esett az elmúlt 30 napban.

Pozitívum, hogy az Ethereum NFT-k jól teljesítettek novemberben. A CryptoSlam adatai azt mutatták, hogy az Ethereumban forgalmazott NFT-k volumene több mint 410 milliárd dollárra ugrott.

Ez nagy növekedés az októberi 324 milliárd dolláros és a szeptemberi 354 milliárd dolláros forgalomhoz képest.

Ennek ellenére a volumen továbbra is jelentősen elmarad a 3,99 milliárd dolláros történelmi csúcsától.

Az Ethereum árfolyamának következő kulcsfontosságú katalizátora decemberben a Federal Reserve következő intézkedése lesz.

Miután idén 400 bázisponttal emelte a kamatlábakat, a Fed jelezte, hogy a bank decemberben lassabb ütemben kezdi meg a kamatemelést.


Ethereum árfolyam-előrejelzés

A 4 órás árdiagram azt mutatja, hogy az ETH árfolyama novemberben keményen zuhant. Azonban utóbbi időben a coin erőteljes fellendülést produkált.

Az emelkedés során sikerült a 25 és 50 napos mozgóátlagok fölé kerülnie.

A coin egy fordított fej-váll mintát alakított ki, ami általában bullish jel.

Ugyanakkor a Relatív Erősség Index (RSI) emelkedő tendenciát mutat. Elmozdult a 38,2%-os Fibonacci retracement szintre.

Ezért az Ethereum ára valószínűleg tovább fog emelkedni, mivel a vevők a következő kulcsfontosságú ellenállást célozzák meg 1500 dollárnál.

Az 1200 dolláros támasz alá történő csökkenés érvényteleníti a medvés képet.

ethereum
Forrás: tradingview.com


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 02.03.

Prémium Bitcoin A Bitcoin ma kicsit vissza húzódott,mivel a piaci volatilitás nőtt a legutóbbi amerikai nem mezőgazdasági bérszámfejtési jelentés (NFP) miatt. A csütörtöki 24 091 dolláros csúcsot...

A Bitzlato visszaállítja működését és Oroszországba költözik

A nyugati bűnüldöző szervek által lefoglalt, Oroszországhoz kötődő Bitzlato kriptopénzváltó azt tervezi, hogy újraindítja működését és engedélyezi a részleges pénzkivételt, jelentette be egyik társalapítója. A...

A FLUX dominancia az elmúlt hetekben

Prémium FLUX A cikk írásakor a FLUX 0.929 dollár és 1,06%-ot csökkent az elmúlt 24 órában- A FLUX egy markáns 170%-os emelkedésnek örvend a lokális támasz szint...

Szédületes veszteségeket szenvedett 2021 óta a Tesla a bitcoin miatt

Az elektromos autógyár a Tesla 2021 óta megduplázta bitcoinveszteségét. A Tesla több mint 140 millió dollárt veszített tavaly azzal, hogy a bitcoinra fogadott – derül ki...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!