Elon Musk és az X Coin: A kriptovaluta pletykák háza

-

Elon Musk, az innovatív milliárdos, újra a figyelem középpontjába került, de most nem rakétáiról vagy elektromos autóiról beszélünk.

A hírverés oka az X nevű közösségi média platformja, amit korábban Twitterként ismertünk.

A pletykák szerint Musk tervezi bevezetni az „X coin”-t, hogy jutalmazza a tartalomkészítőket. De vajon mennyi igazság van ebben a hírben?


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az X News Daily nevű X fiók egy friss bejegyzésben felvetette a lehetőséget, hogy az X platform bevezethetne egy coin rendszert a tartalomkészítők számára.

Ez az ötlet nem meglepő, hiszen a kriptovaluták és a blokklánc technológia egyre népszerűbbek a digitális tartalom terén.

De Elon Musk rögtön leszögezte, hogy nem.

Musk az év elején szerezte meg az X/Twittert, egy hosszú tárgyalási folyamat után, ami tavaly áprilisban kezdődött.

Ez az akvizíció óriási visszhangot váltott ki a média világában, mivel az X/Twitter az egyik legnagyobb közösségi média platform a világon. Sokan izgatottan várták, hogy milyen újításokat hoz majd Musk az X platformra.

Azonban Musk már híres arról, hogy nyíltan beszél a kriptovalutákról, különösen a Dogecoinról (DOGE).

Ebben az évben többször is említette a DOGE-ot, amely eredetileg viccnek indult, de azt mondta, hogy az egyik kedvenc kriptovalutája. A humoros és aranyos DOGE logójával és közösségével magára vonzotta a figyelmet.

Musk egy interjúban kifejtette:

„A Dogecoin az én kedvenc kriptopénzem, mert a legjobb humorral rendelkezik és kutyákat is ábrázol… Egy barátomnak van egy mondása, hogy a legironikusabb magyarázat a legvalószínűbb, és a legironikusabb kimenetel a pénzügyi világban az lenne, ha az a dolog, amit poénnak szántak a kriptopénzekkel való tréfálkozásra, válna a globális pénznemévé.”

Ez a kijelentés ismét felkavarta a kriptovaluta világát és felvetette a kérdést, hogy vajon Musk tervezi-e a DOGE integrálását az X platformra.

Bár erről nincs hivatalos megerősítés, de az ötlet izgalmas lehetőséget jelentene a kriptovaluta felhasználók számára.

Az X/Twitter felvásárlása után folyamatosan szárnyalnak az olyan hírek, hogy Musk tervezi a kriptovaluta fizetések bevezetését az X platformon.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ez egy másik lépés lehet az X/Twitter továbbfejlesztésében, ami izgalmas lehetőséget kínál a tartalomkészítők és a felhasználók számára.

Összefoglalva, jelenleg nincs hivatalos információ az „X coin” bevezetéséről az X platformon, de Elon Musk szoros kapcsolata a kriptovalutákkal és az X/Twitter felvásárlása miatt érdemes figyelemmel követni a fejleményeket.

Talán hamarosan újabb meglepetéseket hoz az X világában, és tovább növeli a kriptovaluta és a digitális tartalom kapcsolatát.


Olvastad már? A Bitcoin vásárlása lehet most veszteséget eredményezhet

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!