Uniswap (UNI) technikai elemzés 09.02.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Uniswap (UNI)

Augusztus 31-én az Uniswap (UNI) eladók szerezték meg a piac irányítását, és a 4,50-4,94 dolláros rövid távú tartományból való kitörés előtt álltak.

Az árfolyam azonban a sajtó időben a tartományi mélypont felé emelkedett, és újabb shortolási lehetőséget jelenthet a késői eladók számára.

Új fejlemény, hogy a legnagyobb DeFi gas-fogyasztók közül az UNI-szerződések vezettek, több mint 50%-os felhasználással. Ez aláhúzza rugalmasságát és dominanciáját a piacon.

A 4,5 dolláros tartományi mélypont a júniusi fellendülés során tartós ellenállás volt.

Mint ilyen, ez a bikák számára fejfájást okozhat, különösen akkor, ha a Bitcoin (BTC) 26 000 dollár alatt marad.

Ha igen, akkor a 4,5 dolláros árfolyam visszautasítása az UNI-t lejjebb nyomhatja a júniusi 3,64 dolláros mélypont felé.

Egy ilyen lefelé irányuló spirál a késői eladóknak egy shortolási lehetőséget adhatna egy 4,5 dolláros belépési pozícióval.

A take-profit szintek konzervatív játékosok számára 4,2 dollár, agresszív játékosok számára pedig 3,94 dollár. Ez utóbbi azonban kockázatosabb vállalkozás.

Ezzel szemben a tartományi mélypontok (4,5 dollár) meggyőző visszaszerzése és a 4,67 dollár feletti mozgás érvényteleníti a short beállítását.

Eközben a Relatív Erősség Index és a Chaikin Money Flow negatív értékeket mutatott, ami visszafogott vásárlási nyomást és gyenge tőkebeáramlást jelez.

UniswapFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!