Elindult a ChatGPT iOS változata

-

Az Apple áruházába felkerült a ChatGPT iOS eszközökre való verziója, és az OpenAI úgy fogalmazott, az Android változat is hamarosan érkezik.

A kriptoközösségben jó ideje nagy érdeklődés övezi a ChatGPT-t és a hasonló, mesterséges intelligencián alapuló alkalmazásokat, és néhányan már tokeneket is létrehoztak a technológia használatával.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A cég május 18-án adott ki sajtóközleményt az app bemutatásáról, és ebben elmondták, a felhasználók szinkronizálni tudják majd az app webes verziójával a saját cset-történetüket, ráadásul a telefonos app már hangvezérléssel is működik majd, az OpenAI saját hangfelismerő projektje, a Whisper segítségével.

Első körben az Egyesült Államokban élő iOS felhasználók örülhetnek az új appnak, de a cég elmondása alapján a többi ország lakóinak sem kell majd sokat várni a megjelenésre.

ChatGPT
Forrás: Apple

A teljes, globális elindulás után a világon működő mintegy 2 milliárd Apple eszköz mindegyike képes lesz használni az OpenAI csetbotját, és ez kétségkívül tovább erősíti majd az elterjedés ütemét.

Az elkötelezett érdeklődők már hónapok óta próbálkoznak azzal, hogy hogyan tudnák kihasználni a mesterséges intelligencia által nyújtott előnyöket a mobilokon.

Ennek fényében már több módszert is kifejlesztettek, hogy hogyan lehet összekapcsolni a ChatGPT-t és az iPhone saját virtuális asszisztensét, Sirit. Ezek a megoldások mindenesetre egyelőre nehézkesnek bizonyultak.

Egyelőre az számít a legegyszerűbb módszernek, ha valaki a telefonján szeretné használni a ChatGPT-t, ha a Microsoft Bing appján keresztül teszi ezt meg, mivel az ezt a csetbotot használja, ehhez nyújt hozzáférést.

A Google saját projektje, a Bard nemrégiben indult, ez számít a ChatGPT legnagyobb konkurenciájának, de egyelőre nincs mobil verziója.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Google Play áruházban, és az App Store felületén is számos appot lehet találni, amelyek elméletileg lehetővé teszik a ChatGPT használatát, vagy legalábbis egy hasonló szolgáltatást, de ezek valójában egyszerű másolatok, és többségében még magasabb díjakat is számolnak fel, mint az eredeti program.

Az OpenAI azt is elmondta, hogy azok a felhasználók, akik már rendelkeznek ChatGPT Plus előfizetéssel, továbbra is használhatják azt, és át is vihetik majd a mobil készülékeikre, részesülve a fejlesztés előnyeiből, mint amilyen például a gyorsabb válaszidő.

Olvastad már? Robert Kiyosaki: „Vásárolj Bitcoin, gazdasági zuhanórepülés következik”

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Antonio Marín Segovia

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!