Mai hírösszefoglalónkban bemutatjuk a Binance Research új kutatási ágazat elindítását, a Cobinhood négy újonnan hozzáadott stablecoinját, és a listázás okát. A Swift tagadja azokat a pletykákat, melyek szerint együttműködik az Ripple-lel. Egy földterületet pedig rekordösszegért adtak el, Decentraland néven.

Olvastad már? Ellentmondásos ICO- adatok

 

Két jelentéssel indít a Binance Research

Új elemző részleget indított a legnagyobb kriptovaluta-váltó, a Binance. A Binance Research intézményi szintű kutatási jelentések kidolgozására összpontosít – jelentette be weblapján a kereskedési platform. A váltó ökoszisztémájának új oszlopaként tekint a szolgáltatásra, amelynek célja állításuk szerint a nagyobb átláthatóság elérése, és a kriptoszférában fellelhető információk minőségének javítása.

Forrás: wikimedia.com

A Binance új kutatási ága máris két részletes jelentést tett le az asztalra. Az elsőt a Loom Networkről, amely egy olyan megoldást kínál az Ethereum blokkláncra, amellyel skálázható decentralizált alkalmazások és játékok létrehozását segíti.

A második a Gochain megoldását elemzi, amely egy skálázható, decentralizált, okos szerződéseket és megosztott alkalmazásokat támogató decentralizált hálózat. A következő kimutatást a Pundi X vállalat tevékenységéről készítik, akik egy olyan platformot fejlesztenek, mellyel elérhetővé válhatna a kriptofizetés POS terminálon keresztül is.

A kriptovaluta-váltó nyáron indította el a Binance Academy nevezetű edukációs portálját. A platformot úgy mutatták be, mint egy nyílt hozzáférésű oktatóközpontot, amelyet a vállalat egy csoportja támogat. A Binance-et egyébként tavaly alapították Kínában, és azóta a világ vezető kriptotőzsdéjévé vált.

A Cobinhood mostantól négy stablecoint is támogat

A Cobinhood, díjmentes kriptovaluta kereskedési platform bejelentette, hogy négy új stablecoint tesz elérhetővé. A felhasználók november 9-től kereskedhetnek a gemini dollár (GUSD), makerdao (DAI), paxos token (PAX) és trueusd (TUSD) érmékkel.

Forrás: wikimedia.com

 

Sajtóközleményében döntését a Cobinhood azzal magyarázta, hogy bár az újonnan felvett stablecoinok mindegyike egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, mégis mindet úgy tervezték, hogy a hagyományos kriptovalutáknál nagyobb piaci stabilitást biztosítsanak.

A tajvani kriptopénzváltó azt is megerősítette, hogy az új termékek mind be- és kifizetésre, mind kereskedelemre alkalmasak lesznek.

„Megnöveltük a stablecoinok számát a Cobinhoodon, meghallva a közösség hangját, amely nagyobb piaci stabilitásért kiáltott” – mondta Huang Wei-Ning, a Cobinhood társalapítója. „Célunk a terület elérhetőbbé tétele bárki számára, aki csak részt szeretne venni benne.”

A Swift tagadja, hogy együttműködne a Ripple-lel

A Bankközi Pénzügyi Telekommunikációs Társaság (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication), azaz a Swift tagadja azokat a frissen szárnyra kapott híreket, miszerint a következő rendszerfrissítéssel integrálná rendszerébe a Ripplenet technológiát.

A társaság szóvivője kifejezetten azt nyilatkozta a Finance Magnatesnek, hogy az frissítésben eszközölt változtatásoknak semmi közük a Ripplehez.

A közelgő frissítés a Swift globális fizetési innovációs rendszerét hivatott javítani. A megoldást tavaly januárban mutatták be azzal a céllal, hogy növeljék az évtizedek óta alkalmazott bankközi fizetési rendszer működési sebességét. A frissítést tavasszal jelentették be hivatalosan, és november 18-án kerül aktiválásra.

Virtuális földterületet adtak el 215.000 dollárért

Egy befektető 126 parcellányi telket vásárolt Decentralandon, 2,7 millió manáért, a virtuális valóság platform fizetőeszközéért cserébe. Ez új rekordnak számít Decentraland életében, amelyet egyébként saját felhasználói birtokolnak.

Az ügy a platform piacterén került lebonyolításra, ahol a lelkes felhasználók nem átruházható vagyontárgyként vásárolhatnak földrészleteket. Mindezeket az ügyleteket az Ethereum hálózaton létrehozott okos szerződések jegyzik.

A virtális valóság alapú projekt nemrég tette közzé az Agora új verzióját, amely már lehetővé teszi a mana tulajdonosoknak, hogy szavazzanak fontos ügyekben. Az egyik első ilyen megszavazható kérdés a következő 9000 parcellányi telek aukcióra bocsátásának dátuma.

 

Forrás: news.bitcoin.com

 

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Twitteren. Legyen szép napod!

Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:

BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd

KÖSZÖNÖM!