Egyre jobban terjed a P2P kriptokereskedés Argentínában

-

Az ország lakossága egyre jobban felfedezi, hogyan tud bevételhez jutni pénzváltás segítségével, legyen az más országok valutája, vagy akár kriptopénz.
A tőzsdék tapasztalatai alapján egyre többen használják a P2P váltókat, hogy arbitrázs segítségével jussanak nyereséghez.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Binance régiós vezetője, Maximiliano Hinz elmondta, ők például 40%-os növekedést mértek a saját platformjukon.
Az emberek privát pénzváltóként működve tulajdonképpen likviditást biztosítanak a különböző piacok között, ezzel pedig kifejezetten nagy pénzt kereshetnek.
A helyi sajtó elmondása szerint ez havi szinte akár megtöbbszörözést is jelenthet, természetesen a rendelkezésre álló fizetési megoldásoktól függően, és a váltást végző személy gyakorlatának is van jelentősége.
A leggyakoribb módszer, hogy az olcsó nemzetközi piacon felvásárolják a kriptopénzeket, majd ezeket továbbadják olyan helyen, ahol az igények, és így az árfolyam is, sokkal magasabb.
Ehhez persze tudni kell kezelni a lehető legtöbb féle fizetési megoldást, és megfelelő tapasztalattal rendelkezni a brókerek, tőzsdék területén.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA


Argentína esetén több P2P piacot is tartanak fent a tőzsdék, ezeken elsősorban azok a felhasználók vannak jelen, akik fiat pénzekért cserébe váltanának kriptókat.
A legnagyobbak közül jelen van az országban a Binance, a Paxful, az Airtm, az OKEx, és a LocalBitcoins is, néhány más, kisebb játékossal együtt. Gyakorlatilag mindegyikük megerősítette, hogy nagy növekedést tapasztaltak ezen a téren az utóbbi időszakban.
Maximiliano Hinz, a Binance helyi igazgatója úgy fogalmazott, a növekedés „organikusnak mondható”, és a saját méréseik alapján 40%-kal növekedett a felhasználóik száma az előző hónapban.
A Paxful Latam marketing igazgatója, Renata Rodríguez 110%-os növekedésről számolt be a tavalyi évre a platformjukon az argentin felhasználók között. Más vállalatok nem osztottak meg pontos számokat, de mindegyikük elmondta, hogy a P2P piacok drasztikus emelkedését tapasztalják.
A váltást végző valutakereskedőknek számos fizetési megoldással kell elboldogulniuk, hogy nyereséghez jussanak. A régióban kevésbé népszerűnek, kevésbé elterjedtek számító szolgáltatások, például a Payoneer vagy a Paypal esetén nagyobb árrést lehet elérni, mint az elterjedtebb megoldásokkal.

Az Amazon ajándékkártyákat sokszor 25%-os engedménnyel lehet megvásárolni, később viszont a névérték 100%-áért adható tovább.
A biztonság pedig kismértékben növelhető azzal is, ha a volatilisebb kriptopénzek helyett a váltáshoz például USDT vagy más stablecoint használnak.

Olvastad már? Gyermekrajzokból NFT – interjú a Baby Vizsla Inu üzleti vezetőjével

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

A republikánus szenátorok szerint a CBDC-k „sértik a szabadságukat” – Miért?

Ted Cruz szenátor vezette republikánusok nemrégiben megosztották véleményüket a központi banki digitális valutákról (CBDC). A fiat valuták e digitális formáit, amelyeket számos ország, köztük az Egyesült...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!