Egyesíti erőit a Binance Pay és a Trustee Plus

-


Vendégbejegyzés


A Binance Pay, a Binance által működtetett kriptopénz-fizetési szolgáltatás bejelentette partnerségét a Trustee Plus-kriptotárcával, amely egy beépített fizetési kártyával rendelkezik a digitális eszközökkel történő mindennapi tranzakciókhoz.

Ez a partnerség az eddigi egyik legfontosabb lépés a kriptopénzzel történő fizetés tömeges elterjedése és a felhasználók pénzügyi szabadságának kiterjesztése felé Magyarországon és a világ más régióiban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Trustee Plus mobilalkalmazás lehetőséget kínál a 21 legfontosabb kriptovaluta bármelyikének fogadására közvetlenül a felhasználó pénztárcájába. Segítséget nyújt ezek tárolásában és cseréjében is.

A banki hálózaton belüli fizetési folyamatokat úgy tervezték meg, hogy egyszerűek legyenek, és ne legyen szükség extra lépésekre.

Az alkalmazáson belül létrehozható egy kártya, melyet hozzá lehet adni a mobilfizetési szolgáltatásokhoz, az Apple Pay-hez vagy a Google Pay-hez, hogy lehetővé tegye az azonnali, okostelefonos fizetést.

A kártya napi fizetési limitje 5000 euró, az átváltási díj 0,5%-os. A kártyának a Binance Pay alkalmazásba való beépítése a pénztárca-finanszírozási folyamat egyszerűsítését szolgálja, így felhasználóbarátabbá és gyorsabbá téve azt.

„A partnerség újabb mérföldkövet jelent a kriptopénzek bevezetése és a pénz szabadsága felé irányuló küldetésünkben. Erre az együttműködésre hatásos katalizátorként tekintünk missziónk felgyorsításában, segítve a pénzügyi szabadság kiterjesztését felhasználóink számára saját országukban és világszerte is. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a kriptopénzekkel elősegíthetjük egy befogadóbb és nagyobb erővel bíró pénzügyi környezet kialakulását” – mondta Kyrilo Khomyakov, a Binance közép- és kelet-közép-ázsiai régió vezetője.

A Trustee Plus három kriptovaluta-konverziós funkciót kínál a felhasználó pénztárcájában: USDT-t, BTC-t és ETH-t, lehetővé téve ezek automatikus euróra történő átváltását.

A funkció megkönnyítheti az online és offline vásárlásokat, de kizárólag a bankkártyás fizetésekre vonatkozik.

A Trustee Plus kártya díja 10 euró, a Binance felhasználói azonban január 15. és február 25. között 50%-os kedvezménnyel vehetik igénybe. A kártyát ezen a kedvezményes áron innen lehet beszerezni.

„Inspiratív és érzelemteli folyamatban fejlesztettünk az elmúlt egy évben egy olyan terméket, amelyet mi magunk, barátaink, valamint családtagjaink is használhatnak: anyák, testvérek, nagyapák. Amikor idegenek naponta hálálkodnak, hogy leegyszerűsítettük a családok pénzügyeit, lehetőséget adtunk a barátok gyors megsegítésére, a munkáért járó díjazás átutalására, átvételére és elköltésére, és hatékonyan segítünk azoknak, akiknek most szükségük van rá, ilyenkor érezzük, hogy tényleg egy kicsit jobbá tesszük a világot” – mondta Vadym Hrusha, a Trustee Plus vezérigazgatója.

A Binance Pay funkció használatának kezdeményezéséhez a Trustee Plus alkalmazásban az ügyfeleknek létre kell hozniuk egy Binance-fiókot, és igazolniuk kell személyazonosságukat az útlevelük vagy a jogosítványuk segítségével.

Ezt követően hitelesíteniük kell magukat a Trustee Plus pénztárcában, és követniük kell a blogcikkben leírt utasításokat.

A felhasználók ezen a linken keresztül tölthetik le a Trustee Plus alkalmazást.

A Binance Pay-en keresztül a Trustee Plus-hoz pénzt hozzáadni gyorsan és hatékonyan lehet, szolgáltatási díj nélkül – a műveletek USDT-ben zajlanak.

Telegram: https://web.telegram.org/k/#@binancehun_news

Facebook: https://www.facebook.com/binance.hungarian/

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!