Hogyan lottóz ingyen? Feltörekvőben van a kriptoalapú megtakarítási lottó

-

Egy úgynevezett „megtakarítási játék” csak úgy vonzza magához a felhasználók megtakarításait a vaskos lottónyeremény lehetőségéért cserébe.
Úgy tűnik, a PoolTogether, veszteségmentes lottózó terméke kiválóan illeszkedik a piachoz.
Néhány nappal saját tokenjük – a POOL – airdropja után, az alkotók által „megtakarítási játéknak” nevezett szolgáltatásnak sikerült 50 millió dollárnyi lekötést összegyűjtenie a DAI, USDC, UNI és a COMP lottózóin keresztül.
A PoolTogether összegyűjti a felhasználók tőkéjét és decentralizált pénzügyi megtakarításokba helyezi őket, az összegyűlt kamatokat pedig kifizeti a véletlenszerűen kiválasztott nyertesek számára, majd a kezdeti összegeket visszajuttatja minden vásárlóhoz – ezáltal létrehozva a „veszteségmentes lottó” fogalmát.
A projekt hónapokig 10 millió dolláros összérték alatt stagnált, azonban tokenjük február 17-i airdropja óta robbanásszerű növekedést láthatunk.
A csapat tweetje szerint a projekt összértéke két nappal ezelőtt 34 millió dollár volt, ami azóta 33%-ot gyarapodott.


A PoolTogether alapítója, Leighton Cusack részben a POOL token eloszlásmodelljével magyarázza a protokoll növekedését.

„A kezdeti decentralizáció részeként a POOL teljes készletének 5%-a (500.000 token) arra a célra lett elkülönítve, hogy azt kioszthassák a befizetők számára a következő 14 hét során.” – mondta a Cointelegraph-nak adott interjúban.

A disztribúciós program – amely alapjait tekintve hasonlít a likviditásbányászathoz – egy nagyobb próbálkozás része, melynek célja hogy „a tokeneket a felhasználók kezébe juttassa.”
Cusack szerint a február 17-én kiosztott 1,5 millió tokenből (a teljes készlet 15%-a) eddig 600.000-et igényeltek a felhasználók.
A növekedés másik oka azonban teljesen természetes: minél több befizető van, annál vonzóbb a nyereményalap.

„A nyeremények jelenleg SOKKAL nagyobbak, mint valaha. A protokoll jó úton halad, hogy a következő 7 napra több mint 60.000 USD nyereményt ajánljon fel. A magasabb nyeremények pedig több embert vonzanak a platformra.” – tette hozzá.

A protokoll következő lépése az ígéretes növekedésre épít. Cusack szerint a fő prioritás az integráció elérése több megtakarítási alkalmazással és a második rétegre való áttérés, az Ethereum növekvő gas díjainak elkerülése érdekében – melyekre azonban nincs ráhatásuk.

„Mivel a protokoll jelenleg decentralizált, igazából a közösség tagjain múlik, hogy hajtják-e ezt a folyamatot. A protokoll köré már összegyűlt egy erős közösség, és ha valaki be akar kapcsolódni, csak ugorjon fel a Discordunkra.”

Olvastad már? Az osztrák hatóságok szigorúbban szabályoznák a kriptovalutákat

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!