Egy meglepő altkoin vezeti a forgalmat, csak a bitcoin előzi meg

-

A Chainlink, vagy LINK nevű altkoin volt a tavalyi év legjobban teljesítő kriptoeszköze, még a bitcoint is megelőzte. A kriptopénz forgalma is túlszárnyalja szinte az egész kriptopiacot, a bitcoint leszámítva.

A Chainlink forgalma megelőzi még az ethert és az XRP-t is

Lehet, hogy a chainlink összérték szerint nincs a tíz vezető kriptopénz között, jelenleg a Tezos mögött áll, de szinte minden kriptopénzt legyőz kereskedelmi forgalom alapján a Messari adatai alapján.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Az összérték szerinti 11. kriptopénz még az ether és az XRP forgalmát is meghaladja.
Április 13-án több mint 130 millió dollár volt a chainlink forgalma az ether 118 milliójához képest. A chainlink forgalma az XRP 77 millió dolláros forgalmának közel a duplája.
A chainlink forgalma emellett megegyezik a binance coin, EOS, tezos, bitcoin cash és TRON összesített forgalmával.
https://twitter.com/twobitidiot/status/1249893225147576320?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1249893225147576320&ref_url=https%3A%2F%2Fbitcoinist.com%2Fthis-surprising-altcoin-dominates-crypto-trading-volume-second-only-to-bitcoin%2F
Az egyetlen kriptopénz, amely felülmúlja a chainlinket a bitcoin, a világ első kriptopénze.
A bitcoin továbbra is ki tudja használni, hogy az első kriptopénz volt, így jelentős a piaci uralma. Emellett ez az egyik legjobban szabályozott kriptoeszköz, így széles körben el tudott terjedni az intézményi befeketők és befektetési alapok körében.
Ha figyelembe vesszük, hogy a chainlink még az olyan széles körben használt és elfogadott altkoinokat is megelőzi, mint az XRP és az ether, akkor ez jól szemlélteti, hogy mennyire népszerű eszköz a hagyományos kriptobefektetők és -kereskedők körében, akiknek nagyon megtetszett, hogy ilyen megtérülést hoz az altcoin.

Hamarosan megállhat a növekedése

2019-ben több mint 1400%-ot emelkedett a chainlink értéke, ezzel ez lett a legjobban teljesítő altkoin. Erősen kezdte az évet, még a koronavírus körüli pánik közepén is új magasságokba emelkedett értéke.
Azonban a káosz a linket is elérte, értéke több mint 70%-ot esett, 1 dollárra. Egyes kriptotőzsdéken a gyors esés miatt az értéke még a nullát is megközelítette, mielőtt gyorsan helyreállt.
Most, hogy a piacok megnyugodtak, a link értéke is helyreállt a korábbi csúcsokra, de új magasságokba nem emelkedett.
A közeljövőben azonban jelentősen csökkenhet a chainlink értéke. Miután egy alacsonyabb csúcsra állt be egy TD 9-es eladási jelet rajzolt ki a napi grafikonon a bitcoin és dolláralapú grafikonján is.
Ezt a jelet Thomas Denmark „matematikai isten” találta ki, és már számtalan alkalommal igazolódott megbízhatónak a kriptopiacokon, még a bitcoin legutóbbi 7400 dolláros csúcsát is előrevetítette.
Emellett a bitcoin 3200 dolláros mélypontját és 20 000 dolláros csúcsát is pontosan megjósolta.

Olvastad már? Egy újabb csapástól tarthatnak az amerikai bitcoin bányászok

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂
 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!