Egy 35 éves kriptomilliomos, akit a SHIB vitt nyugdíjba

-

Az befektetése lehetővé tette számára, hogy otthagyja az évi 68.000 dolláros fizetéssel járó állását, hogy otthon maradhasson, vigyázzon a fiára, és részt vehessen a mémcoinhoz kapcsolódó projektekről szóló online vitákban.
Egy Shiba Inu-tokentulajdonos, aki februárban több ezer dollárt fektetett a meme-coinba, részben nyugdíjba vonult, hogy otthonülő apuka lehessen.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Fortune csütörtöki jelentése szerint egy 35 éves, csak Rob néven azonosított szupermarketraktár-vezető 8000 dollárt fektetett be a Shiba Inu (SHIB) tokenbe, amikor az árfolyam nagyjából 0,0000001 dollár volt – ezzel 800 milliárd tokenhez jutott hozzá.
Májusban, amikor a token ára jelentősen megugrott, és elérte az akkori rekordot, több mint 0,00035 dollárt, Rob kiváltotta a vagyonának egy részét, és 500.000 dollárt helyezett el a bankszámláján.
A SHIB tulajdonosának még mindig több mint 1 millió dollár értékű kriptovalutája van a token októberi árfolyam-emelkedését követően.

A pénz lehetővé tette számára, hogy felmondjon az évi 68.000 dolláros fizetéssel járó állásából, otthon maradjon, hogy vigyázzon a fiára, és részt vegyen a SHIB-hez kapcsolódó projektekről szóló online vitákban. Azt tervezi, hogy a fennmaradó tokenjeit HODL-elni fogja.

„Annyira erősen hiszünk abban, hogy a Shibával még többet lehet elérni” – mondta Rob. „Soha nem fogom kivenni a teljes portfóliónkat.”

Az egykori raktárvezető a kriptofelhasználók új generációjának része, akik milliomos, sőt milliárdos státuszt érnek el, hasonlóan ahhoz, ahogyan sok Bitcoin (BTC) HODL-oló tette a 2017-es bikafutást követően.
A SHIB árfolyama a cikk megjelenésekor 0,000058 dollár, és 2020 októbere óta több mint 5.799.999.900%-ot emelkedett.
Néhány tokentulajdonos, aki Robhoz hasonlóan vásárolt, amikor a projektet tavaly augusztusban elkezdték a tőzsdéken jegyezni, ma már milliárdosok és új bálnák a kriptotérben.
Ha azonban a tulajdonosok a jövőben ekkora mennyiségű tokent likvidálnának, az potenciálisan a SHIB árfolyamának zuhanását okozhatja, ahogyan az májusban történt.

A SHIB token jelenleg a tizenegyedik legnagyobb kriptopénz a piaci kapitalizáció alapján a CoinMarketCap szerint, a Dogecoin a kilencedik helyen áll.
A SHIB piaci kapitalizációja a cikk írásakor nagyjából 32,6 milliárd dollár, több mint 549 billió token van forgalomban.

Olvastad már? Normális a mostani konszolidáció – ha marad a támasz, jöhet a 80.000 dollár

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Get Top News

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin (BTC) On-Chain analitikai elemzés

Miközben az FTX hirtelen összeomlását követően az általános kriptovaluta piac felépülésbe kezdett, a Glassnode egy új jelentésében megvizsgálta, hogy a Bitcoin folyamatos eladásai a...

Mark Mobius: a Bitcoin ára 10.000 dollár alá csökkenhet

Mark Mobius veterán befektető, a Mobius Capital alapítója arra számít, hogy a bitcoin ára 10.000 dollárra esik. Ennek ellenére azt mondta: „A kriptónak megvan a helye...

A Bitcoin 16 500 dollár fölé emelkedett

Prémium A Bitcoin árfolyama a 16 500 dolláros ellenállási szint fölé emelkedett. Tovább emelkedhet, ha a 17 000 dolláros küszöbszint felett zár. Az árfolyama bázist hozott létre...

Rekordot döntött a kisebb bitcoin-tulajdonosok száma

Az FTX tőzsde csődjének az utóhatásai között olyan pozitív fejleményeket is találni, mint a 10-nél kevesebb bitcoint tartalmazó címek számának a megnövekedése. A kisebb befektetők...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!