Dogecoin technikai elemzés 04.12.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogecoin

A Dogecoin áranalízis a mai napon jelentős árfolyamcsökkenést jelez.

A medvék folyamatosan győzedelmeskednek az árgrafikonok felett, mivel a medvés trend meglehetősen domináns a piacon.

Ez a coin értékének csökkenését eredményezte egészen a 0.08192 dolláros szintig, és a lendület elég erős ahhoz, hogy a jövőben tovább csökkenjen.

Az elmúlt napon a bikás hangulat átvette a hatalmat a piacon, de nem volt elég erős ahhoz, hogy az árakat a 0.08558 dolláros ellenállási szint fölé emelje.

Az eladók eladták pozícióikat, és ez egy folyamatos lefelé irányuló spirált okozott az árfolyam lendületében, ami a jelenlegi 0.08132 dolláros támaszszinthez vezetett minket.

A napos Dogecoin árelemzés a mai napon az árfolyam csökkenését jelzi, miután a medvék sikeresen megtartották az árfolyammozgás feletti uralmukat.

A medvék lefelé vitték az árat a 0.08192 dolláros értékig, és várhatóan további csökkenés is megfigyelhető lesz.

Az coin az elmúlt 24 órában közel 3.53 százalékot veszített értékéből, és várhatóan a medvés trend folytatódik, amíg nem találnak támaszt.

A napos árfolyamgrafikonon a mozgóátlag (MA) 0.08568 dollárnál van jelen, jóval a jelenlegi árfolyamérték felett.

Eközben a mozgóátlag konvergencia divergencia (MACD) vonal továbbra is a negatív tartományban van, ami azt jelzi, hogy a csökkenő lendület továbbra is érvényesül.

Ezenkívül a relatív erősség index (RSI) mutató is az 51.07-es érték alá került, ami semleges zónát jelez az eladásra.

Összefoglalva, a Dogecoin árelemzése a medvék javára alakul, mivel a piac általános trendje csökkenő tendenciát mutat, és semmi sem utal a közelgő trendfordulóra.

Továbbá a technikai mutatók is a medvéket támogatják, így az eladási nyomás rövid távon tovább figyelhető meg.

Amíg a támasz a 0.08132 dollár alatt marad, addig a DOGE a piacon további veszteségekre számíthat.

dogecoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Winklevoss ikrek társtulajdonosok lettek egy fociklubban

A Winklevoss ikrek a Real Bedford FC csapatában szereztek részesedést, az ismert bitcoin-rajongó, Peter McCormack fociklubjában. A terveik szerint a klubot a legjobbak közé akarják...

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!