Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 04.22.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogecoin (DOGE)

A mémcoinok napokkal a Bitcoin (BTC) feleződése után kezdték meg a bikarallyt, ami lehetővé tette számukra, hogy kétszámjegyű nyereséget könyveljenek el.

A Dogecoin (DOGE), a világ legnagyobb mémcoinja azonban nem mutatott ilyen teljesítményt, mivel viszonylag nyugodt maradt.

A CoinMarketCap szerint a Dogecoin árfolyama az elmúlt hét napban csak minimálisan mozdult el. Valójában az elmúlt 24 órában az értéke valójában több mint 1%-kal csökkent.

A cikk írásakor a DOGE 0,1615 dolláron kereskedett, több mint 23 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

A lanyha árfolyammozgás miatt a Dogecoin félelem és kapzsiság indexe is semlegessé vált, hiszen a cikkírás idején 54%-os értéket mutatott.

A befektetők azonban nem veszíthetik el a reményt, mivel a mémcoin árfolyama egy bikamintán belül mozgott.

A World of Charts, egy népszerű kriptoelemző egy tweetben kiemelte, hogy a DOGE napi grafikonja egy bikás zászlós mintázatot mutat.

A tweet szerint a DOGE árfolyama a mintán belül konszolidálódott, ami a vezető oka volt a mémcoin kevésbé volatilis árfolyamának.

Ha az érmének sikeresen sikerül a minta fölé törnie, a befektetők masszív árfolyam-emelkedésnek lehetnek tanúi.

Az emelkedés akár azt is lehetővé teheti, hogy a DOGE a következő hónapban elérje a 0,3 dollárt.

Ahhoz, hogy lássuk, valószínű-e, hogy a DOGE sikeresen áttör a bikamintázat fölé, elemeztük a Santiment adatait. Megállapítottuk, hogy a mémcoin MVRV-aránya jelentősen javult a múlt héten.

Ez azt jelenti, hogy több befektető volt profitban. A sebessége is megugrott április 21-én, ami azt jelenti, hogy a DOGE-t gyakrabban használták a tranzakciókban egy meghatározott időkereten belül.

Ráadásul a Dogecoin finanszírozási rátája továbbra is alacsony maradt. Mivel a finanszírozási rátával ellentétes irányban mozognak az árak, ez arra utal, hogy a befektetők hamarosan tanúi lehetnek a DOGE árfolyamának szivattyúzásának.

Ezt követően vetettünk egy pillantást a DOGE napi grafikonjára, hogy jobban megértsük, merre tart rövid távon.

Azt találtuk, hogy a Dogecoin MACD-je egy bikás kereszteződés lehetőségét mutatta.

Ezenkívül a mém érme Relatív Erősség Indexe (RSI) is emelkedést regisztrált, és az 50-es semleges szint fölé indult.

Ez jelezte, hogy az elkövetkező napokban nagy az esélye az árfolyam emelkedésének.

Az árfolyam-emelkedés lehetővé teheti a DOGE számára, hogy hamarosan áttörjön a bikamintázat fölé, ami azt eredményezheti, hogy a mém érme árfolyama elérheti a 0,3 dollárt. Mindazonáltal a Money Flow Index (MFI) másról árulkodik.

A technikai indikátor lefelé indult, ami azt jelzi, hogy a csökkenő ártrend hosszabb ideig tarthat.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!