Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 05.06.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogecoin (DOGE)

A Dogecoin (DOGE) befektetők örültek, mivel a mém érme kényelmes heti rallyt produkált.

A jó hír az volt, hogy a legutóbbi árfolyam-emelkedés lehetővé tette, hogy a mém érme egy kulcsfontosságú ellenállási szint fölé emelkedjen, ami hamarosan egy makro-bika rallyt eredményezhet.

A Dogecoin áttör egy akadályt

A Dogecoin árfolyama május 1-jén 0,12 dollárig süllyedt, de nem sokkal később bikás lendületet vett.

Az emelkedés lehetővé tette, hogy a mém érme az elmúlt hét napban 15%-kal feljebb tolja az árfolyamát.

A CoinMarketCap szerint a cikk írásakor a 0,1670 dolláros árfolyam piaci kapitalizációja meghaladja a 23 milliárd dollárt.

Ennek az emelkedésnek az egyik lehetséges oka Elon Musk lehetett.

A  Tesla frissítette a weboldalán található GYIK részt, amelyben az áll, hogy a DOGE mostantól még több Tesla termék megvásárlására használható.

Érdekesség, hogy a napi árfolyam-emelkedés ellenére a DOGE körüli hangulat továbbra is medvés maradt, ami a Weighted Sentiment csökkenéséből is látszik.

A Social Volume is csökkent a május 4-i kiugró érték után.

A Rekt Capital, egy népszerű kriptoelemző nemrég egy tweetet tett közzé, amely reményeket adott a mém érme árfolyamának további emelkedésére.

A tweet szerint a Dogecoin épp most fordított át egy többéves ellenállást új támaszra, véget vetve ezzel a makrogazdasági lejtmenetnek.

A tweet azt is megemlítette, hogy ez a fejlemény most megerősítette a DOGE makrofelhajtást, ami lehetővé teheti, hogy az elkövetkező hónapokban új csúcsokat érjen el.

A Dogecoin lehetséges heti célpontjai

Habár a makro-felhajtó trend megkezdődött, ambiciózus lenne remélni, hogy a DOGE hamarosan megérint egy történelmi csúcsot.

Ezért elemeztem a DOGE mérőszámait, hogy megtudjuk, merre halad a héten.

A Santiment adatainak elemzéséből kiderült, hogy a mém érme MVRV-aránya pozitívba fordult. Ez azt jelentette, hogy több befektető profitált.

A sebessége is megugrott, ami azt jelzi, hogy a DOGE-t gyakrabban használták a tranzakciókban egy meghatározott időkereten belül.

A technikai mutatók közül néhány szintén elég bikásan nézett ki. A MACD például egyértelműen bikás kereszteződést mutatott.

A Relative Strength Index (RSI) is emelkedést regisztrált, ami azt jelezte, hogy az árfolyam további emelkedésének nagy az esélye.

A Money Flow Index (MFI) azonban medvés volt, mivel a semleges jel alatt maradt.

Lássuk a lehetséges célokat, amelyeket a DOGE elérhet, ha a bikarally folytatódik.

A Hyblock Capital adatainak elemzéséből kiderült, hogy a DOGE számára kulcsfontosságú lesz, hogy átlépje a 0,17 dolláros szintet, mivel ezen a szinten a likvidáció meredeken emelkedne.

C

A sikeres kitörés e fölé a szint fölé megnyitná az utat a DOGE előtt, hogy elérje a 0,18 vagy 0,19 dollárt.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!