Cynthia Lummis szerint a kriptopénzek különösen jó „vagyontárolási eszközök”

-

Cynthia Lummis, Wyoming frissen megválasztott Republikánus szenátora a héten ismét kiállt a kriptopénzek mellett, „fontos vagyontárolási eszközöknek” nevezte őket.

A szenátor pénteken adott interjút a Good Morning America műsorában, elmondta, hogy elsőként 2013-ban vásárolt bitcoint, mivel úgy látta, hogy „hosszú távon fontos vagyontárolási eszköz lehet belőle.”

„Remélem, hogy nemzeti szinten is téma lehet a bitcoinból. Korábban állami kincstárnok voltam és befektettem államunk értékpapírjaiba, így mindig is kerestem egy jó vagyontárolási eszközt, és a bitcoin minden tekintetben megfelelt ennek.”


„Összesen 21 millió bitcoin lesz valaha, tehát véges a készlete – tette hozzá.”
Lummis közel áll Trump elnökhöz, elsőként 2013-ban vásárolt bitcoint, amikor még 300 dolláron állt az árfolyam.
Állítása szerint vején keresztül találkozott a valutával, aki a kriptopénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó Unchained Capital termékigazgatója.

„2013-ban vásároltam az első bitcoinomat, mivel hittem a gazdasági ritkaságban és abban, hogy a bitcoin megoldhatja a pénzügyi rendszer manipulációjának egyes problémáit.”

A Twitteren népszerűvé vált az interjú. Tyler Winklevoss is megosztotta a videót, és azt írta: „nézd ahogy Cynthia Lummis szenátor is elismeri a bitcoin erejét, mint vagyontárolási eszköz.”


Brekkie Von Bitcoin, a Swan Bitcoin alkalmazás kreatív igazgatója azt mondta: „félre terroristák, drogkereskedők és pénzmosók… új narratíva érkezett a városba.”

Amikor arról kérdezték, hogy Trump miért nem tudja elfogadni a választási vereséget Lummis azt felelte, hogy szükséges egy újraszámlálás, és Trump elnök jól teszi, hogy nem adja át csak úgy az elnöki széket.
„A választások hitelességét ellenőrizni kell.” Donald Trump széles körű választási csalásokról beszél, de ezt eddig nem sikerült bizonyítania.

Olvastad már? A Grayscale 240 millió dollárnyi bitcoint vásárolt

Forrás: decrypt.co
Kiemelet kép: OversightandReform

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A titkos kriptomilliárdosok nem akarják, hogy tudd: Rejtett drágakövek leleplezése

Vendégbejegyzés A kriptoterület az újabb Bitcoin feleződés kellős közepén lázban ég. Míg a BTC a középpontban van, a befektetők ígéretes eszközöket keresnek, hogy maximalizálják hozamukat a...

Cardano (ADA) technikai elemzés 04.18.

Prémium Cardano (ADA) A legtöbb kriptóhoz hasonlóan a Cardano (ADA) medvéi irányították a piacot, mivel a token árfolyamgrafikonjai továbbra is vörösek maradtak. Voltak azonban trendforduló változások, mivel az...

A PayPal elkezdi leépíteni az NFT üzletágát

A fizetési szolgáltató a PayPal nemrégiben bejelentette, hogy a platformján keresztül vásárolt NFT-k esetében megszűnteti a felhasználóvédelmi funkciókat. Emellett a további, harmadik feleken keresztül indított...

Az ausztrál hatóságok szerint a kriptopénzek értékpapírnak számítanak

Az ausztrál tőzsdefelügyelet, az ASIC elnöke nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a kriptopénzek értékapírnak számítanak, így az ő hatáskörükbe tartoznak. Joe Longo emellett azt is elmondta,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!