A Curve (CRV) legtöbbet forgalmazott token az ETH bálnák között

-

A Curve Finance natív tokenje, a CRV most ugrott az ETH bálnák körében a legtöbbet kereskedett kriptotokenek listájának élére.

Ez az eredmény a CRV jelenlegi pozícióját tekintve kikövezheti az utat a következő nagyobb árfolyammozgás előtt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A WhaleStats szerint a CRV-nek sikerült megelőznie a Shiba Inut, és a legtöbbet kereskedett token lett az ETH bálnák által.

Miért fontos ez? Nos, az ETH bálnák aktivitása gyakran erős keresletet támaszt alá, ebben az esetben a befektetők nagyobb emelkedésre számíthatnak.

Arra is van esély, hogy a megfigyelt ETH bálna aktivitás a bejövő eladási nyomást is jelenti, de vajon ez a helyzet?

A CRV kínálati eloszlásából kiderül, hogy a top címek az elmúlt három napban vásároltak.

Forrás: santiment.net

Ez arra utal, hogy a CRV továbbra is erős keresletnek örvendett a hétvégén. Ezen túlmenően a felső címek által tartott kínálat metrikus megerősíti, hogy a bálnák továbbra is felhalmozták a CRV-t.

Ez azt sugallhatja, hogy a CRV tokenre vonatkozó ETH bálna tranzakciókban megfigyelt megugrás a vásárlási nyomást tükrözheti.

Forrás: santiment.net

A CRV árfolyammozgása tovább bővítette az emelkedést annak ellenére, hogy mélyen túlvásárolt.

Az elmúlt 24 órában a cikk írása idején 7,40%-os emelkedést ért el, ami az erős keresletet tükrözi. Ez lehetővé tette, hogy a 200 napos mozgóátlag fölé emelkedjen.

Forrás: ambcrypto.com

A CRV a 2022. december végi legalacsonyabb árszinthez képest 120%-os prémiummal kereskedett.

Ezzel a főbb kriptovaluták közül az egyik legnagyobb erősödőnek számít. A CRV mélyen túlvásárolt jellege azonban némi eladási nyomásra ösztönözhet.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Mind az MVRV-arány, mind az érme átlagos kora jelenleg a felső havi tartományban van. Ez azt jelenti, hogy a CRV-tulajdonosok mélyen a nyereségben vannak.

Forrás: santiment.net

Ez az eredmény ellentétes a visszalépésre vonatkozó várakozásokkal. Ennek egyik lehetséges oka, hogy a befektetők, különösen a bálnák, inkább a hosszú távú nyereségre összpontosítanak.

Ha a legutóbbi rally a következő bikafutás kezdete, akkor az eddig látott emelkedés lehet, hogy csak az előttünk álló további fellendülés kezdete.

Ez megmagyarázhatja, hogy a bálnák jelenleg miért nem sietnek a rövid távú nyereségek biztosításával.

Megjegyzendő, hogy mindez spekulatív az eddig látottak alapján. Még mindig vannak olyan kockázatok, amelyek visszalépést és talán a legutóbbi nyereségek erózióját válthatják ki.

Mindazonáltal a bálnák továbbra is bizalmat mutatnak a piac iránt, és ez továbbra is az emelkedésnek kedvezhet.


Olvastad már? Mérföldkő előtt áll az Ethereum árfolyama

Kiemelt kép:  Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért érzik a fájdalmat a Bitcoin medvék?

A Bitcoin árfolyamának emelkedésével a medvék is érezték a feszültséget A bálnák is elkezdtek érdeklődni a BTC iránt. A Bitcoin (BTC) iránt az elmúlt hetekben...

Miért kell az ATOM-nak 10 dolláros támogatási szintre lépnie?

A Cosmos (ATOM) egy hetes csökkenés után az elmúlt 24 órában felfelé vette az irányt. Ha azonban a token lenyűgöző teljesítményt kell mutatnia, akkor egy kritikus...

Ismét nagy bukás előtt állhat a SEC, kevés az esélyük a Kraken tőzsde ellen

A tőzsdefelügyelet nemrégiben perelte be ismét a Krakent, amiért kriptopénzeket árusít, de egyes nézetek alapján ez az újrahasznosított per eleve bukásra van ítélve. A jogi...

Elősegítheti a megújuló energiák terjedését a Bitcoin

A Cornell University friss tanulmánya szerint a bitcoin bányászok segíthetik a megújuló energiák terjedését, hiszen fel tudják használni az esetlegesen megtermelt felesleges készleteket. A jelentésben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!