Csoportos listázás az OpenSea piacterén

-

A vállalat közölte, hogy a felhasználók mostantól akár 30 tételt is listázhatnak és vásárolhatnak egy tranzakción belül.

Az OpenSea október 5-én egy sor tweeten jelentette be, hogy a platform hivatalosan is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen tranzakcióban akár 30 NFT-t listázzanak vagy vásároljanak.

Tömeges vásárlás esetén egyetlen tranzakcióban akár 30 darab, viszont kizárólag ugyanazon a blokkláncon létező tokent tegyenek a kosarukba, mielőtt véglegesítenék a vásárlást.

Ezzel csökkenthetők a gázdíjakkal járó költségek, és lehetővé válik, hogy a folyamat kényelmesebb és ésszerűsített legyen.

„Az összegyűjtött tételek lapon a tömeges listázáshoz a ‘+’ szimbólumra kattintva juthatunk hozzá, amikor a tárgykártya fölé mozgatjuk a kurzort, vagy a ‘További lehetőségek’ legördülő menüpontban az ‘Eladásra listázni’ gombra kattintva. Ekkor akár 30 tárgyat is kiválaszthatsz, amelyeket egyszerre listázhatsz.”

Szeptemberben az OpenSea egy új, magával ragadó kezdeményezést indított, amely lehetővé teszi az alkotók számára, hogy NFT kollekcióikat saját testreszabható és dedikált oldalakon indítsák el, remélve, hogy ez nagyobb láthatóságot és felfedezhetőséget tesz lehetővé a piactér új főoldalán.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ugyanebben a hónapban a Warner Music Group (WMG) globális zenei és szórakoztatóipari vállalat bejelentette, hogy partnerséget kötött az NFT piactérrel, hogy platformot biztosítson a kiválasztott zenei előadóknak. A céljuk az, hogy felépítsék és kiterjesszék zenei rajongótáborukat a Web3 közösségen belül is.

A platformot érintő újítások egy olyan időszakban történtek, amikor az OpenSea forgalma drasztikusan visszaesett. A napi és havi tranzakciók száma masszívan csökkent az utóbbi időben.

A piactér a május 1-jei 405,75 millió dolláros volumenről augusztus 28-ra nagyot esett, és mindössze 5 millió dollár értékű NFT tranzakciót dolgozott fel.


Olvastad már? Ethereum – Merre tovább?

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

A CYBRO előértékesítése: A Dogecoin, Shiba Inu és Dogwifhat befektetői mellett, lovagolja meg a hype-ot, és szerezz profitot!

Vendégbejegyzés A kriptopiacon zajlik a legújabb előértékesítési lehetőség, látszólag olyan nagy nevek nyomdokaiba lépve, mint a Dogecoin és a Shiba Inu. Egy új játékos lép a...

Dogecoin long vagy short? Íme, hol állnak a kereskedők a DOGE 13%-os esése után

A piac elemzése során kiderült, hogy a kereskedők a Dogecoin (DOGE) legutóbbi küzdelmei ellenére is pozitívan álltak a Dogecoin hozamához. A DOGE korábban úgy tűnt,...

😲 Érezd az izgalmat: Ezeket a kriptókat robbanás előtt állnak, és Te is beszállhatsz!

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik a lehetőségekben, ahogy a 2024-es bikafutás megindul. Egyes kriptovaluták kiemelkednek a tömegből, jelentős növekedést ígérve. A befektetők, akik a következő nagy lehetőséget keresik,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!