Cosmos (ATOM) technikai elemzés 09.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cosmos (ATOM)

A Cosmos (ATOM) új mélypontot ért el 6,6 dolláron, mivel az eladók kiterjesztették medvés dominanciájukat a kritikus 7 dolláros támaszszint alá törve.

A 7 dolláros támaszszint visszaverte a júniusi medvés kilengést, de az augusztus végi eladási nyomás miatt a szint bikás védelme megtört.

Az ATOM árfolyamgrafikonján a medvés lendület 2023 első negyedévében kezdődött.

A 15 dolláros árszintről történő nagymértékű merülésnek rövid időre ellenálltak a bikák a 10 dolláros támaszszinten.

A korábbi bikás futás június eleji magasabb mélypontjának áttörése azonban hatalmas eladási nyomást szabadított el.

Ez az ATOM-ot egy éves mélypontra, 7 dollárra süllyesztette, mielőtt gyorsan helyreállt volna.

A visszahúzódás ellenére a harmadik negyedévben is folytatódott a medvehangulat, ami az ATOM új mélypontjait eredményezte.

Miközben a bikák a fellendülést keresték, a mutatók nem tűntek kedvezőnek. A Relative Strength Index (RSI) a túladott zóna körül maradt, ami a vételi nyomás hiányára utal.

Másrészt az On Balance Volume (OBV) tisztességes kereskedési volument regisztrált, bár szeptemberben is kissé csökkent.

A 7 dollárnál lévő új ellenállás újbóli tesztelése az ATOM-ot 6 és 6,5 dollár közé süllyesztheti.

Ezek az árszintek a heti időkeretben támaszként is szolgálnak. A másik oldalon egy bikás fordulathoz a vevőknek meg kell mászniuk a jelenlegi 7 dolláros akadályt, mielőtt tisztességes rallyba kezdenének.

cosmosFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Miért érdemes odafigyelni az Arbitrumra?

Az Arbitrum nagyjából egy hete indította el a saját fejlesztési programját, egyfajta ösztöndíjat, és már most látszik a hálózati változásokból, hogy a kezdeményezés megfelelő útra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!