Cosmos (ATOM) technikai elemzés 07.03.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cosmos (ATOM)

A Cosmos (ATOM) a 10 dolláros pszichológiai szint visszaszerzésére törekszik.

De néhány fundamentális és technikai mutató nem volt szinkronban, ami kétségeket ébresztett a rövid távú kapacitással kapcsolatban, hogy meghaladja a 10 dollárt.

Eközben a Bitcoin (BTC) továbbra is 29.500 és 31.400 dollár között ingadozik, a 30.800 dollár pedig az elmúlt napokban a bikák számára kulcsfontosságú megtorpanó szint volt.

A június 10-i masszív zuhanás óta az ATOM visszapattant, és folyamatosan magasabb mélypontokat és csúcsokat produkál a 4 órás grafikonon, emelkedő tendencia.

A cikk írásakor a visszahúzódás újra tesztelte a 8,93 dolláros szintet, és a tartományi mélyponton visszapattant, és megtisztította a 10 dollár közelében lévő korábbi csúcsot. A lépés a 4 órás struktúrát bikaivá változtatta.

A bikáknak aggódniuk kell a 10,1 dollár közelében lévő emelkedő csatorna tartományi csúcsát illetően.

A tartományi csúcs egybeesik a június 6-án a 4 órás grafikonon kialakult 10,1-10,28 dolláros (piros) medvés rendelési blokkal (OB).

Összességében ez a területet medvés erősséggé teheti, hacsak a bikák nem érvénytelenítik azt a 10,5 dollárra való átlendüléssel.

Az eladók azonban a medvés OB-nél bejuthatnak, ha a bikák meginognak a területen.

Egy ilyen forgatókönyv esetén az eladók kiterjeszthetik a nyereséget a középső (9,6 dollár) vagy a tartomány-alacsony (9 dollár) szintre.

Az RSI elérte a túlvásárolt zónát, míg az OBV magasabbra emelkedett, ami az elmúlt napokban megnövekedett vásárlási nyomást és keresletet jelez.

cosmos

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!