A CoinDeal elsősorban arról ismert, hogy egyik elsődleges finanszírozója az Angol első osztályú labdarúgó-bajnokság, vagyis a Premier League egyik csapatának, a Wolverhampton Wanderers FC-nek.

Egy évvel a kereskedés elindulása után, a CoinDeal büszke lehet a Premier League egyik csapatával kötött együttműködésére.

Nem lehet pontosan megmondani, hogy mekkora a CoinDeal népszerűsége a közösségi médiában.

Az adatok 2018 június elseje és 2019 február 28-a közötti időszakról szólnak.

  • Több mint 320 000 felhasználóval rendelkeznek
  • Több mint 38 091 373 fontot ért a reklámozás
  • Több mint 1 000 000 alkalommal volt látható a CoinDeal logója a TV képernyőkön
  • Több mint 1 000 000 megtekintést szerzett a Wolves hivatalos reklámja
  • Több mint 20 féle promóció a rajongóknak és jegyek sorsolása a Wolves meccsekre
A szezon záródásával a célok továbbra is ugyanazok maradtak

Hatalmas mennyiségű munkával járt ez az együttműködés, de számos kreatív eredmény is született. A CoinDeal marketingcsapata részt vett egy nagyon érdekes reklám forgatásán.

A Wolves csapat legnépszerűbb játékosait és lengyel szabadúszó focistákat kérték meg, hogy találjanak közös dolgokat a kriptopénzekben és a fociban és mondják el a nagy képernyőn is.

Nem gondolták a Wolf és CoinDeal fanok, hogy mennyi közös lehet egy focicsapatban és egy kriptotőzsdében. A sokak által vitatott társulás megmutatta, hogy olyan dolgokban is lehet közös dolgokat találni, mint a bátorság és az elejétől a végéig kitartó aspiráció.

A tapasztalatoknak köszönhetően a CoinDeal készen áll megtenni a következő nagy lépést.

Következő állomás: USA piaca

A CoinDeal menedzsmentje szerint már nem kell sokat várni arra, hogy a CoinDeal belépjen 14 amerikai állam piacára. A CoinDeal a kezdetekben csak crypto-crypto kereskedést fog nyújtani.

„Néhány héten belül elérhető lesz a platformunk néhány amerikai államban, kripto-kripto kereskedéssel. Nagyon várjuk, hogy új felhasználókat kapjon a felületünk. Jelenleg is zajlanak a tárgyalások a nagyon nehezen megszerezhető engedélyekhez való hozzájutás érdekében az Oster McBride ügyvédi iroda segítségével.” – mondta Adam Bicz, a CoinDeal egyik alapítója

A CoinDeal története

A CoinDeal tőzsdét 2018-ban alapította három lengyel: Kajetan Maćkowiak, Adam Bicz és Filip Dzierżak. A tőzsde központja Máltán található.

Már több mint 50 piaccal rendelkezik, ebben megtalálhatjuk a legnépszerűbb kripto és fiatpénzeket, mint: az USD, GBP, EUR, PLN, RUB és a KRW

Olvastad már? Térképen a magyar blokkláncágazat színe-java

A kriptotőzsde egyik legnagyobb előnye, hogy a felhasználók választhatják ki, hogy milyen kriptopénz kerüljön ki az oldalra, szóval az elérhető kriptopénzek száma nagyon gyorsan emelkedik. A felhasználók a tőzsde fejlesztésébe is beleszólhatnak, egy szavazási rendszeren keresztül.

Egy másik nagyon hasznos funkció az oldalon a privátchat-ablakok, melyektől segítséget kérhetünk és a Premium szolgáltatáson keresztül elérhető alacsonyabb költségek. Minden egyéb a tőzsdével kapcsolatos információ elérhető és megtalálható a CoinDeal weboldalán.

Forrás: coinspeaker.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép estétek! 🙂

Kezdőlap Fórumok Coindeal: Az első kriptotőzsde, mely szponzorálja a Premier League-et

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Mészáros András 4 hónapja, 2 hete telt el.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.