Emlékeztek még azokra az időkre 2017-ből, amikor minden eszköz szárnyalt, és mindenki csak a kriptopénzekről beszélt? Mi még igen!

Olvastad már? Helyek, ahol a kriptotőzsdék lenyomják a medve piacot

Akkor történt tudniillik, hogy Charlie Lee, a Litecoin megalkotója hozott egy döntést, amelynek a mai napig érezni a következményeit.

Azzal a céllal, hogy a fontos dolgokra összpontosítson, és ne folyton az árfolyamgrafikonokat bámulja, eladta a z össze LTC-ját.

Mint utólag kiderült, az üzlet bejött – hisz csaknem a csúcson vált meg vagyoneszközétől. Minden egyes litecoinért nagyjából 300 dollárt kapott.

A közösség még mindig nem bocsátott meg neki. Az eset ugyanis úgy néz ki, mintha Charlie Lee egy hajó kapitányaként elhagyta volna hajóját, mielőtt az jéghegynek ütközik.

A litecoin ára az elkövetkező hónapokban csak esett, majd 25 dolláron állt meg. A témáról Charlie egy show-ban nemrég beszélgetett a kriptopénzek nagy propagátorával, Anthony Pomplianóval.

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:

https://twitter.com/APompliano/status/1123556094540963841

Charlie Lee beszélt arról, hogy mi vezetett a döntéséhez:

„Én személyesen úgy gondoltam, hogy a Litecoin tovább folytatja repülését. Nem tudtam, hogy ez a csúcs.

Azt gondoltam, hogy 1000 dollárig szárnyal majd.

Aztán eltelt másfél év, a litecoint pedig nem egész 75 dollárért kereskedik. A közeledő blokkjutalom-feleződés majd meglátjuk mit hoz.

Forrás: kryptomagazin.sk


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!

Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:

BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd

KÖSZÖNÖM!