Charles Hoskinson a Cardano jövőjéről beszélt

-

A 2021-es, virtuális Cardano Találkozón az IOHK vezetője megosztotta a vendégekkel, hogy a cég egy nagy amerikai telekom céggel is együttműködésbe kezd.
Hoskinson elmondása szerint az IOHK most olyan, mint az Apple vállalat, és éppen egy új Steve Jobs megszületését látjuk.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Hoskinson viszont hamarosan visszavonul a cégvezetéstől, magára hagyja a gyors ütemben növekvő ökoszisztémát, és az új Steve Jobs valójában sok személy lesz, mégpedig a Cardano közösség tagjai.

„Visszaadtátok a hitemet az emberiségben, és megmutattátok, nincs megoldhatatlan feladat, megmászhatatlan hegy.”

A találkozón az is kiderült, a Cardano saját dapp áruházat indít nemsokára, amelyet a fejlesztők, felhasználók tölthetnek majd meg. Az Apple App Store-jával ellentétben itt viszont senkitől sem kell majd engedélyt kérni a feltöltéshez, bárki megoszthatja a saját alkotását.
Egy mobiltárca is a tervek között szerepel, valamint a Chainlink integrációja.
Bejelentették azt is, hogy az IOHK együttműködésbe kezd az amerikai Dish céggel, amely az egyik legnagyobb telekommunikációs vállalat, amely műholdas tévészolgáltatással foglalkozik.

Az iparágban viszont amolyan kívülállónak számítanak, de azt nem tudni, hogy az IOHK emiatt fog-e együtt dolgozni velük.
Egyelőre az sem egyértelmű, hogy milyen típusú terméket várhatunk, de decentralizált identitás, hűségprogramok, és sávszélesség-szolgáltatás is felmerült a pletykák között.
Chris Ergen, a Dish alapítója úgy fogalmazott, „a blokkláncok használhatatlanok internetkapcsolat nélkül”, és a két vállalat közösen valami exponenciálisan nagyobb eredményt tud majd produkálni.

Olvastad már? Továbbra is volatilis – kritikusan zárhat a bitcoin

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Ethereum technikai elemzés 03.31.

Prémium Ethereum Az Ethereum ismét 1.800 dollár alatt kereskedett, mivel az áraknak nem sikerült kitörniük a közelmúltban kialakult kulcsfontosságú ellenállási pontról. A csütörtöki 1.827 dolláros csúcsot követően az...

Hong Kongban is növekszik a kriptobefektetések aránya

A kriptobarát város ismét bekerült a hírekbe, hiszen a helyi befektetők egy csoportja új alapot indított, ProDigital Future néven, és ezzel kifejezetten a kriptoiparra, web3-ra...

Avalanche technikai elemzés 03.31.

Prémium Avalanche Az Avalanche árelemzése a napi grafikonon folyamatos emelkedő tendenciát mutat, mivel a token továbbra is a 20 dolláros ellenállást hajszolja. Az árfolyam az elmúlt 24...

Elon Musk felhívása az AI-kísérletek leállítására

Elon Musk azon felhívása, hogy állítsák le az összes nagyszabású AI-kísérletet, sokkolta a technológiai ipart, és számos befolyásos személyiség támogatta a lépést. Ahogy egyre nyilvánvalóbbá...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!