A 2021-es, virtuális Cardano Találkozón az IOHK vezetője megosztotta a vendégekkel, hogy a cég egy nagy amerikai telekom céggel is együttműködésbe kezd.

Hoskinson elmondása szerint az IOHK most olyan, mint az Apple vállalat, és éppen egy új Steve Jobs megszületését látjuk.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Hoskinson viszont hamarosan visszavonul a cégvezetéstől, magára hagyja a gyors ütemben növekvő ökoszisztémát, és az új Steve Jobs valójában sok személy lesz, mégpedig a Cardano közösség tagjai.

„Visszaadtátok a hitemet az emberiségben, és megmutattátok, nincs megoldhatatlan feladat, megmászhatatlan hegy.”

A találkozón az is kiderült, a Cardano saját dapp áruházat indít nemsokára, amelyet a fejlesztők, felhasználók tölthetnek majd meg. Az Apple App Store-jával ellentétben itt viszont senkitől sem kell majd engedélyt kérni a feltöltéshez, bárki megoszthatja a saját alkotását.

Egy mobiltárca is a tervek között szerepel, valamint a Chainlink integrációja.

Bejelentették azt is, hogy az IOHK együttműködésbe kezd az amerikai Dish céggel, amely az egyik legnagyobb telekommunikációs vállalat, amely műholdas tévészolgáltatással foglalkozik.

Az iparágban viszont amolyan kívülállónak számítanak, de azt nem tudni, hogy az IOHK emiatt fog-e együtt dolgozni velük.

Egyelőre az sem egyértelmű, hogy milyen típusú terméket várhatunk, de decentralizált identitás, hűségprogramok, és sávszélesség-szolgáltatás is felmerült a pletykák között.

Chris Ergen, a Dish alapítója úgy fogalmazott, „a blokkláncok használhatatlanok internetkapcsolat nélkül”, és a két vállalat közösen valami exponenciálisan nagyobb eredményt tud majd produkálni.

Olvastad már? Továbbra is volatilis – kritikusan zárhat a bitcoin

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!