Cardano technikai elemzés 05.02.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

prémium

Cardano

A Cardano árelemzése bikás, mivel azt mutatja, hogy a kriptopénz árfolyama emelkedő tendenciát követ, és az elmúlt héten lendületet vett.

Az árfolyam az elmúlt 24 órában közel 2 százalékot emelkedett, és a csúcson 0,3945 dollárt ért el.

Korábban a medvék uralták a piacot, de a bikák átvették az irányítást, és magasabbra nyomták az árfolyamot.

Az ADA/USD pár áttörte a 0,3816 dolláros támaszszintet, és erős felfelé irányuló lendülettel a 0,390 dolláros szint felett kereskedik.

A Cardano következő nagyobb ellenállása a 0,3915 dolláros régió közelében lesz, ahol a medvék megpróbálhatják visszavenni az irányítást a piac felett és lejjebb nyomni az árakat.

Ha sikerrel járnak, akkor egy visszahúzódást láthatunk a 0,3796 dolláros szintig, ami egy fő támasz.

Másrészt, ha a bikáknak sikerül áttörniük ezt az ellenállási szintet, és meg tudnak maradni felette, akkor a közeljövőben egy felfelé irányuló mozgást láthatunk a 0,3950 dollár felé.

A napos grafikonra nézve, erős bikás lendületről árulkodik, és a következő néhány órában további áremelkedés várható, ahogy a bikák folytatják a felfutást.

A napos Cardano diagram azt mutatja, hogy a kriptopénz jelenleg jóval az 50 napos mozgóátlag felett kereskedik, ami hosszú távú bikás trendre utal.

A Relatív Erősség Index (RSI) 48,24-nél áll, ami azt mutatja, hogy a piac sem túlvásárolt, sem túladott.

A volatilitás viszonylag enyhe, ami azt jelenti, hogy további emelkedő trendek következhetnek.

Továbblépve a Bollinger-sávok értékei a következők: a felső sáv 0,455 dolláron, az alsó sáv pedig 0,365 dolláron áll, ami tovább jelzi a közeljövő bikás trendjét.

Nincs jele a fordulatnak, és az ADA/USD pár az elkövetkező napokban tovább emelkedhet.

A kriptokereskedők és befektetők körében tapasztalható pozitív hangulat valószínűleg továbbra is felfelé hajtja az árfolyamot, és mivel nincsenek nagyobb ellenállási szintek a láthatáron, a token potenciálisan új csúcsokat érhet el.

cardano

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!