Cardano (ADA) technikai elemzés 09.12.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano (ADA)

A Cardano (ADA) végül visszaesett, miután augusztus közepe óta 0,26 dollár alatt konszolidálódott.

Azok az eladók, akik a múlt héten (szeptember 8-án) 0,26 dolláron shortolták az altcoint, 8%-os nyereséget kaszálhattak, ha a csökkenés eléri a decemberi mélypontokat.

Eközben a Bitcoin (BTC) a cikkírás idején a 25.300 dolláros tartományi mélyponton volt lehúzva.

De csak egy napi gyertya zárása a tartomány-alacsony alatt megerősítheti a további gyengülést.

A napi grafikon piaci szerkezete a mai cikkírás idején medvés volt, és csak akkor fordulhatott át bikára, ha az árfolyam a közelmúltban elért 0,26 dolláros csúcs fölé emelkedik.

Ez azt jelenti, hogy az eladók továbbra is az előnyben vannak.

Az ADA tehát újra tesztelheti a decemberi 0,2392 dolláros mélypontot, vagy pedig a júniusi 0,2200 dolláros mélypontra süllyedhet.

Az utóbbi szintre való hosszabb csökkenés körülbelül 16%-os nyereséget kínálna azoknak az eladóknak, akik 0,26 dolláron shortolták az coint.

Másrészt a vevőknek el kell hárítaniuk a 0,26 dolláros akadályt ahhoz, hogy hajlandóságot mutassanak az elvesztett terület visszaszerzésére.

Ha ez sikerül, akkor a 0,28 és 0,29 dollár lehet a következő célpont a bikák számára, különösen akkor, ha a BTC egy vad felfelé emelkedés elé néz.

Eközben az RSI és a CMF ellentétes irányba mozdult el.

Az RSI visszahúzódott a túladott területre, míg a CMF enyhült, de a nulla pont felett tartózkodott.

Ez hangsúlyozza az ADA megemelkedett eladási nyomását, de az augusztus óta javuló tőkebeáramlást.

cardanoFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!