Cardano (ADA) technikai elemzés 04.18.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano (ADA)

A legtöbb kriptóhoz hasonlóan a Cardano (ADA) medvéi irányították a piacot, mivel a token árfolyamgrafikonjai továbbra is vörösek maradtak.

Voltak azonban trendforduló változások, mivel az ADA grafikonján egy bikamintázat alakult ki.

Lehetővé teszi-e ez az ADA számára, hogy zöldre fordítsa grafikonjait, miközben a Bitcoin (BTC) április 19-én átesik a következő feleződésen?

A Cardano bikák felébredtek

Az elmúlt hét katasztrofális volt az ADA befektetők számára, mivel a token árfolyama hatalmasat, 23%-ot esett. A CoinMarketCap szerint az elmúlt 24 órában az ADA több mint 2,5%-ot esett.

A történet azonban többről szólt, mivel az ADA árfolyama a szerkesztés idején egy bikás szimmetrikus háromszög mintázaton belül konszolidálódott, ami egy bikarallyra utalt.

Az ADA 4 órás grafikonjának elemzése azt mutatta, hogy ha a token ára áttör a 0,454 dolláros ellenállási szint fölé, akkor egy erős bikarally tanúja lehet, mivel a BTC a negyedik felezési folyamaton megy keresztül.

Az ADA tesztelésének lehetősége nagynak tűnt, mivel a token árfolyama az elmúlt 1 órában 1,15%-kal emelkedett.

A cikkírás idején 0,4498 dolláron kereskedtek vele, több mint 16 milliárd dolláros piaci kapitalizációval, amivel a 10. legnagyobb kriptó volt.

Az ADA jó úton halad

Az árfolyammozgáson kívül néhány mérőszám is bikának tűnt. A Santiment adatainak ellenőrzése rámutatott, hogy az ADA 7 napos MVRV aránya javult az elmúlt néhány napban.

A finanszírozási rátája is csökkent. Miután az árak hajlamosak a finanszírozási rátával ellentétes irányba mozogni, fennállt a lehetősége annak, hogy az ADA hamarosan árfolyam-emelkedést regisztrál.

A token közösségi volumene az elmúlt héten viszonylag magas maradt, április 14-én jelentős kiugrással.

A közösségi volumen emelkedése egyértelműen tükrözte a Cardano népszerűségét a kriptoterületen.

Ráadásul a Weighted Sentiment a múlt héten emelkedett, miután április 14-én esett, ami arra utal, hogy a token körüli medvés hangulat csökkenni kezdett.

Ahhoz, hogy jobban megértsük, hogy az ADA-nak sikerül-e a 0,454 dolláros ellenállási szint fölé emelkednie, ezután megnéztem a napi chartját. Megállapítottam, hogy a Cardano Relatív Erősség Indexe (RSI) a túladott zónában van.

Ez arra utalt, hogy a tokenre nehezedő vásárlási nyomás hamarosan növekedhet, ami árfolyam-emelkedést eredményezhet. A MACD azonban medvés előnyt mutatott a piacon.

A Money Flow Index (MFI) szintén csökkent, ami arra utalt, hogy az ADA-nak több időre van szüksége ahhoz, hogy bikára forduljon.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!