Cardano (ADA) technikai elemzés 03.09.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano (ADA)

A Cardano (ADA) egy héttel ezelőtt áttörést látott egy kulcsfontosságú ellenállási szint felett.

Beszámoltam arról, hogy a Cardano hálózat mémcoin piacán a Cardano hálózaton az aktivitás és az új felhasználók növekedését láthatjuk, ami pozitív eredmény lenne.

A technikai elemzés szempontjából az ADA várhatóan a lélektani 1 dolláros határ felé fog rallyzni.

Másrészről néhány kulcsfontosságú mérőszám azt sugallta, hogy a vevők dominanciája kezdett csökkenni.

A fent látható 12 órás árfolyamgrafikon azt mutatta, hogy a piaci struktúra bikás volt. Az RSI 58,5 volt a cikkírás idején, és azt mutatta, hogy bár a lendület lelassult az elmúlt napokban, még mindig a vevőknek kedvez.

Az OBV egyetértett. Míg március 4-én és 5-én jelentős visszaesést tapasztalt, az azt követő napokban erőteljesen visszapattant.

Mindaddig, amíg a mutató nem esik a legutóbbi mélypont alá, a vevők tekinthetők a domináns félnek.

A 0,787 és 0,917 dollár a kulcsfontosságú ellenállási szintek, amelyekre legközelebb figyelni kell.

Az ADA által az elmúlt három hónapban forgalmazott tartomány szélessége alapján az 0,917 dolláros szintre való elmozdulás várható.

Azon túl az 1 és az 1,24 dolláros szintek voltak a következő HTF ellenállások.

Bár az ármozgás és a technikai mutatók erős bikás nyomást vázoltak fel, a Santiment mérőszámok nem voltak ilyen optimisták.

Az átlagos érmék kora február közepe óta csökken, annak ellenére, hogy az árak emelkedtek.

Ebből arra lehetett következtetni, hogy a tulajdonosok sokat mozgatták a tokeneket, esetleg eladási céllal. Ez a bizalmatlanság ronthatja az ADA esélyeit a gyors magasabb rallyra.

Az MVRV arány azt mutatta, hogy a tulajdonosok nyereségben voltak, mivel az ADA új helyi csúcsokat ért el. Az Open Interest azonban az elmúlt két hétben csökkenő tendenciát mutatott.

Az átlagos érmék életkorával kombinálva a spekulánsok meggyőződésének hiánya azt jelezte, hogy az ADA-nak nehéz dolga lehet a 0,91 dollárra való rallyzásig, amíg ezek a tényezők nem változnak.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!