Cardano (ADA) és a Shiba Inu (SHIB) technikai elemzés 04.12.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano (ADA) és a Shiba Inu (SHIB)

A Cardano (ADA) és a Shiba Inu (SHIB) az elmúlt hetekben visszafogott árfolyamokat és rövid távú csökkenő nyomást tapasztalt.

Az ADA a 0,568 dolláros támaszon kapaszkodott, de a pozíciója bizonytalannak tűnt. A Shiba Inu is úgy tűnt, hogy a 13%-kal lejjebb fekvő keresleti zóna felé vette az irányt.

Az X-en egy kriptoelemző posztja megjegyezte, hogy a Cardano és a Shiba Inu, más altcoinok mellett, a tulajdonosok nagy százalékban out-of-the-money. Mi a következménye ennek a véleménynek?

Az out-of-the-money más jelentéssel bír az opciós piacon. A kriptotulajdonosokra vonatkoztatva egyszerűen azt jelenti, hogy veszteségben vannak.

A jelenlegi piaci árakon az ADA-tulajdonosok 50%-a veszteséges, a Shiba Inu-tulajdonosok 28%-a pedig veszteséges az IntoTheBlock adatai szerint.

Leegyszerűsítve, ha a befektető eszközeinek átlagos költsége több, mint az aktuális piaci ár, akkor a befektető veszteséges.

Ez az összes tulajdonos arányának jelentős részét jelentette. Ebből az következett, hogy az árak emelkedése esetén valószínűleg nagy eladási nyomásra kerülne sor profitrealizálás formájában.

A két érme közül tehát az ADA nagyobb eladási nyomással szembesülne, mivel a tulajdonosok nagyobb része veszteséggel szembesülne, ha most eladná. A technikai elemzés a két tokenről pontosabb képet adhatna arról, hogy hol lenne nagy ez az eladási nyomás.

Az ADA márciusi árfolyammozgása során az eszköz 0,81 dollárnál új swing-csúcsot állított fel, mielőtt a 0,568 dolláros támaszszintre esett vissza.

A kereskedési volumen is visszaesett az elmúlt héten. Ez a konszolidáció erős jele volt.

A cikk megjelenésekor még nem volt szó a rallyról. Helyette a támaszszint ismételt újbóli tesztelése miatt valószínűnek tűnt egy újabb csökkenés a 78,6%-os visszavezetési szint felé, 0,525 dollárnál.

A 0,8 dolláros szint felett az eladási nyomás ismét hatalmas mértékben kezdhet növekedni.

A magasabb időkeretű grafikonok azt mutatták, hogy a 0,8-0,84 dollár és az 1-1,05 dollár közötti régió két olyan merev ellenállás, amely megállíthatja a bikás előrehaladást.

A Shiba Inu is hasonló konszolidációs jeleket mutatott, mint a Cardano. A kereskedési volumen drasztikusan csökkent, és a bikák nem tudtak a 0,000032 dolláros szint fölé nyomulni, amely március első felében támaszként működött.

Az 1 hetes időkeret grafikonja azt mutatta, hogy a 0,000031-0,000032 dolláros, valamint a 0,000039-0,00004 dolláros terület a két olyan medvés zóna, amelyre figyelni kell.

Az eladói nyomás még intenzívebbé válhat, ha a víz alatti tulajdonosok igyekeznek kiszállni a nullszaldó vagy egy kisebb nyereség elérése érdekében.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!