Cardano (ADA) árfolyam elemzés 05.12.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Cardano (ADA)

A Cardano (ADA) egy bikás grafikonmintát alakított ki, amely alapján a token az elkövetkező hetekben elérheti az 1 dollárt.

A társadalmi mérőszámai is javultak, ahogy a hangulat erősödött. Az árfolyam-akció azonban nem volt inspiráló.

Az árfolyam a 2024. januári mélypont alatt volt, és a technikai mutatók azt mutatták, hogy a bikák gyengék. A Fibonacci-szintek előrevetítették, hogy milyen mély lehet a következő ADA esés.

A befektetőknek a következőkre kell felkészülniük.

A 2024-es év során az ADA többnyire egy olyan tartományban kereskedett, amely 0,447 és 0,678 dollár között mozgott.

Az utóbbi egy hónapban az árak következetesen a tartományi mélypontoknál vagy éppen azok alatt mozogtak.

Ráadásul április elején a 0,567 dollárnál lévő tartományközépi támaszszintet áttörték, és egy jelentős egyensúlyhiány maradt a grafikonon. Április közepén ezt a régiót ellenállásként újra tesztelték.

Az azóta eltelt időben a vételi nyomás nem volt elegendő ahhoz, hogy a bikák visszaszerezzék a 0,5 dolláros szintet.

Ezt tükrözte az OBV, amely visszatért az év eleji támaszszintre. Ameddig a vételi volumen és az OBV nem mutat magasabbra, addig további veszteségek valószínűsíthetőek.

Az RSI a napi grafikonon szintén a semleges 50 alatt volt, ami a lefelé irányuló lendületet tükrözi.

A Fibonacci-szintek, amelyeket a márciusi 0,81 dollárról való lefelé irányuló mozgás alapján rajzoltak fel, azt mutatták, hogy a 23,6%-os lefelé irányú kiterjesztés 0,3 dollárnál a következő csökkenő célpont.

A Cardano árfolyama május 11-én és 12-én 2%-ot esett, de az Open Interest enyhén, 3 millió dollárral emelkedett. Ez azt jelezte, hogy shortolók léptek be a piacra, és felvázolta a medvés hangulatot.

A spot CVD is folytatta a csökkenő tendenciát, ami a vételi kedv hiányát mutatta.

A Fibonacci-szintek által előre jelzett 30%-os esés valósággá válhat, ha a bikák nem lépnek közbe és nem állítják meg a folyamatos eladási nyomást.

Nem mutattak semmilyen jelét az erőnek, és kétségbeesetten küzdöttek a hosszú távú tartományi mélypontok megvédéséért.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!