Cáfolja a fizetésképtelenséget a Huobi

-

A népszerű Houbi tőzsde vezetősége hivatalosan is bejelentette, hogy az alkalmazottaik nagyjából 20%-át el fogják bocsátani.

Ez a lépés része az új tulajdonos, Justin Sun újra-strukturálási intézkedéseinek, és határozottan cáfolják, hogy a tőzsde anyagi nehézségei miatt kényszerülnének erre.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A cég szóvivője a sajtónak adott nyilatkozatokban egyértelműen kijelentette, hogy a 40%-os leépítésről szóló pletykák alaptalanok, és azt is elmondta, hogy a tervezett 20%-os létszámcsökkentés is egyelőre csak tervezet.

A beszámolók alapján a Huobi szakértő vezetőséggel, és az új tulajdonosnak köszönhetően stabil, jól szervezett felépítéssel működik.

„A jelenlegi medvepiaci körülmények miatt egy szűkebb létszámú csapattal folytatjuk tovább a működést. A személyi változtatások célja az újonnan meghatározott márkastratégiák megtámogatása, a céges struktúra és a működés hatékonyabbá tétele, hogy a Huobi visszakerülhessen a top3 tőzsde közé.”

A szóvivő elmondta, tisztában vannak a médiában terjengő szóbeszédekkel, különös tekintettel a fizetésképtelenségről szóló pletykákra, vagy éppen az applikációjuk, és a felhasználók pénzének a biztonságáról.

A megfogalmazásuk szerint ezek az állítások valótlanok, ráadásul nem egyszerűen csak a márka imázsát rontják, de a felhasználók érdekeivel is ellentétes az ilyen destruktív kritika.

Justin Sun nemrégiben nyilvánosan is felszólalt a pletykák ügyében.

A Huobi lehetséges csődjét tekintve úgy nyilatkozott, hogy a vállalat üzletileg teljesen stabil, és a felhasználói pénzek biztonságban vannak.


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Emellett biztosította az ügyfeleket, hogy minden téren megfelelnek a jogszabályoknak és az előírásoknak.

Nemrégiben került nyilvánosságra a hír, hogy a Huobi többségi tulajdonosa, az alapító Leon Li a teljes részesedését eladta az About Capital vállalatnak, amely a Tron-alapító Justin Sun érdekeltségi körébe tartozik.

A Huobi a felvásárlással párhuzamosan szerkezeti átalakításokba kezdett, és több vezetőségi tag is elhagyta a céget nem sokkal a tulajdonosváltás után.

Egyes korábbi alkalmazottak azt nyilatkozták a sajtónak, hogy a felmondások már korábban elkezdődtek, a Sun-féle felvásárlási pletykákkal egy időben.

A névtelenséget kérő forrásom szerint a vezetőségi szinten is történtek változások. A pénzügyi vezetőjük, Lily Zheng állítólag már pár hónappal ezelőtt elhagyta a vállalatot.


Olvastad már? Az EKB szerint a kriptót a szerencsejátékhoz hasonlóan kellene szabályozni

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Chuyên Gia Tiền Ảo

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!