Bűvös mérföldkőhöz közelít az Ethereum hálózata

-

Az Ethereum több mint egy évig volt medvés, és tavaly még 1000 dollár alá is benézett. Ott azonban bázist alakított ki, és 2023-ban ez idáig emelkedett.

Az ETH/USD január eleje óta emelkedik, de az Ethereum bikás lendülete ebben a hónapban többről szól.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A hálózat tárcacímeinek száma ugyanis megközelítették a 100 millió Ethereum címet.

Aktív címeknek csak azokat tekintjük, amelyek sikeresen végrehajtottak egy tranzakciót, akár feladóként, akár fogadóként.

Ez azt jelenti, hogy az Ethereum-felhasználók nemcsak tartják az etherüket, hanem ETH-t használnak arra, hogy programokat futtassanak a blokkláncon.

Annak ellenére, hogy néhány kriptotőzsde és letétkezelő a kriptotéli időszakban megszűnt, az új címek és tranzakciók iránti kereslet továbbra is adott.

A kriptovaluták továbbra is bikásak, a tőkebeáramlás egész januárban magas maradt.

A pénzügyi piacokon uralkodó pozitív hangulat a gazdasági adatok javulásának hatására segíti a kriptopiaci hangulatot, így az összes főbb kriptovaluta, beleértve a bitcoint és az ethereumot is, tisztességes nyereséget ért el ebben a hónapban.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A bitcoin a hét elején 23.000 dollár fölé emelkedett, és nem mutatja a gyengeség jeleit, mivel a mozgóátlagok továbbra is bikásan tartják magukat az egyórás grafikonon.

Az Ethereum ezzel szemben tegnap lejjebb húzódott, miután a múlt hétvégén egy bullish mozgást követően az 17-000 dollár közelébe került.

Négyórás ETH-grafikon – az 50 SMA támaszként funkcionál.

Ethereum

A kisebb MA-k bika irányban tartják az Ethereumot.

Az Ethereum tehát továbbra is bikás marad, bár a lendület az elmúlt héten lelassult.

A 20 SMA (szürke) január első két hetében támaszként működött a digitális valuta esetében, ami azt mutatja, hogy a tempó nagyon erős volt.

Most az 50 SMA (sárga) vette át a helyét. Láttuk, hogy az árfolyam a múlt héten lepattant erről a mozgóátlagról, és új csúcsot döntött.

Később azonban visszatért hozzá, így a jövő zenéje, hogy lesz-e újabb lepattanás erről a mozgóátlagról.

Olvastad már? A svájci Cité Gestion bank tokenizálja a saját részvényeit

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!