Bullish jelek mutatkoznak az Ethereumon a felhamozás miatt

-

A legnagyobb Ethereum-tárcák újra feltöltődtek, új felhalmozási fázist jelezve ezzel.

A tulajdonosok visszatarthatják magukat az ETH-értékesítésektől, az ETH 2.0 ugyanis már láthatáron van.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben is. A részletekért kattints!

Az ETH-n bullish jelek mutatkoznak a felhalmozás miatt

Az Ethereum nemrég 232,07 dolláros árfolyamra csökkent, amellyel elkerülte a 200 dollár alá való zuhanást.

Most, ahogy a nagy tárcák akkumuláció jeleit mutatják, egyre több jelt látni az aktivitás terén is. Az Santiment elemzései alapján az ether felhalmozása közvetett indikátora lehet az ármozgásoknak.

Santiment megjegyzi, hogy a felhalmozás hatása nem fog azonnal bullish ármozgásokba átcsapni.

A trend azonban jelzi, hogy az ethertulajdonosok egyre fontosabbnak tartják az utility tokenek királyának kikiáltott kriptopénz minél nagyobb fokú birtoklását.

Az ETH sokkal több egy alap párvalutánál vagy spekulatív eszköznél. Hálózata továbbra is a decentreliált pénzügyi rendszerek (DeFi) nagy alapjául szolgál, játékalkalmazások és más entitásoknak kínálva ezzel virtuális költőpénzeket.

Az ether kereskedése továbbra is viszonylag magas volumenen mozog, a cikk írásakor 17 milliárd dolláros forgalommal az elmúlt 24 órában.

Az érme tranzakcióinak száma szépen gyarapodott az elmúlt héthez képest, valamint a bányászási tevékenység is növekedést tudhat magáénak. A legutóbbi, 280 dollárról történő esés ellenére az ETH mögöttes állapotát tekintve is szépen néz ki.

Likviditást okoz az USDT-beáramlás

Az ETH számára egy másik bullish faktor az a tény, hogy a hálózat mostantól még több Tethert fog közvetíteni, miután az „nyugdíjba” vonul a TRON hálózatáról.

Egy nem régi tranzakció például 200 millió USDT-t mozgatott a TRON hálózatáról az Ethereuméra.

Az ETH mind a gas Tether okosszerződéseihez kapcsolódó díjaiból, mind a közvetlen USDT-likviditásból származó beáramlásból profitál.

Naponta több mint kétmilliárd dollár áramlik be az ETH-ba az USDT-párokból. Az ethernek egy viszonylag állandó piaci dominanciája van 10% körül.

Rövid távon azonban a piaci mozgások ismeretlenek. Továbbra is vannak bearish forgatókönyvek arra nézve, hogy az ETH alacsonyabb árszintekre süllyedhet.

Az árak szintén kötődnek a Bitcoin teljesítményéhez, valamint a piaci érzelmekhez.

A top tárcák felhalmozása emlékeztet arra a tényre, hogy a PlusToken-csalá, és más bálnák az eladások révén lejjebb nyomhatják az árat.

Jelenleg a Bitfinex rendelkezik a legnagyobb ETH-tárcával. A top 10-en belül találhatók még a PlusToken tárcái is, közel 800 ezer ETH-val.

Az EthDev-tárca több mint 593 ezer coint birtokol, és továbbra is érintetlen. A proof-of-stake rendszerre való átállás egy újabb ösztönző tényező az ETH tárolására.

Olvastad már? India legfelsőbb bírósága eltörölte a központi bank kriptotiltását

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép estétek! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Hongkong egy befektetővédelmi szabályozáson dolgozik

A hongkongi központi bank vezetője optimistának tűnt a decentralizált technológia jövőjét illetően, míg a koreai központi bank kormányzójának kétségei vannak a közelmúltbeli kriptofertőzés nyomán. A világ...

Ethereum árelőrejelzés decemberre

Prémium Az Ethereum (ETH/USD) árfolyama nehéz helyzetben volt novemberben, a kriptopiaci feszültségek, aggodalmak miatt. Az FTX és az Alameda Research összeomlását követően 1073 dolláros mélypontra esett. Az elmúlt...

Börtönt kapott az EmpiresX kriptotőzsde vezető kereskedője

Joshua David Nicholas az EmpiresX kriptotőzsde vezető kereskedőjeként aktív résztvevője volt egy közel 100 millió dolláros piramisjátéknak. Ennek következtében most elítélték, és 51 hónap letöltendő...

Az Ukrán Nemzeti Bank bevezetné a digitális hrivnyát

Az NBU bemutatta a bankszakma és a magánszektor, köztük a helyi kriptoipar résztvevőinek a saját fejlesztésű digitális valuta, az e-hrivnya tervezetét. A törvényhozók visszajelzéseket várnak...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!