Sokak nagy kedvence minden képzeletet felülmúlva repeszt megállás nélkül felfelé! De meddig? A piac jelenleg a BNB köré épített és épülő defi-ökoszisztémát próbálja beárazni.

Erősen hasonlít a 2017-es ETH-ra, ami köré anno ICO-őrület épült ki, majd a medvepiacon a hamvaiba rántotta az egészet.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

CZ szemmel láthatóan gondos gazda módjára lovagol meg minden kripto trendet. Ez az elemzés, a tőlem megszokott módon kizárólag technikai jellegű lesz.

És kizárólag a jelenlegi menet célárait kutatja.

Elemzés

A grafikon napi nézetet láthatunk. Van itt nekünk egy szép feketével jelzett bull flag, aminek a szára 800% felett végződött.

Elképesztő menet mindössze 28 nap alatt! Vajon elég lesz újabb 28 nap az alakzat újabb célárához?

Hol lesznek a célárak? Milyen mozgások várhatóak?

Ha ráhúzunk a bull flagre egy villát, akkor szépen mutatja a ferde ellenállás, és támasz zónákat, amit matematikai pontossággal tiszteletben is tart az árfolyam.

A célárat a bull flag szára adja meg, de ezt nem kell 100%-ra venni. A pontosításhoz a jó öreg bevált fibót hívjuk segítségül.

Ahogy ezt ráhúzzuk a grafikonra, meg is kapjuk azokat a főbb szinteket amik szintén ellenállás, és támasz zónák lesznek.

Ebből az látszik hogy a 708, és a 1030$-os árfolyam lesznek fentebbi vízszintes ellenállások. Személy szerint az a véleményem, hogy a lélektani 1000$-os árfolyam körül lesz ennek az alakzatnak a csúcsa, esetleg 1352$ – de ez utóbbi nekem még nagy kérdés.

Kék nyíllal felvázoltam egy elképzelést a várható mozgásra. Jelenleg egy kisebb korrekció van folyamatban amit a villa középvonalának az elérése mint ellenállás váltott ki.

LÉGY TE A KRIPTOWORLD CSÁSZÁRA

Érdekes a forgalom

Itt jól láthatóan, ahogy emelkedett az első menetben az ár, azzal arányosan nőtt a forgalom is. A korrekció után ez a jelenség ismét megfigyelhető, kezd jóval átlag feletti forgalom kialakulni, ami várhatóan tovább fog növekedni.

RSI

Épp a korrekció kezdetét kezdi mutatni, ahogy a többi indikátor is.

Konklúzió

Jelenleg javában tart a bikapiac. Az igazi nagy menetek, még előttünk állnak. Készüljetek fel erre! De ne feledjétek, a medve piac is a körforgás természetes része, ahogyan egy-egy korrekció.

A BNB-hez hasonlóan egyre több coin fogja a korábbi ATH-t elérni, és az árfelfedezés útjára lépni.

Ha tetszett az elemzés, nyomj egy lájkot, és iratkozz fel hogy értesülj a jövőbeni elemzésekről, frissítésekről.

Olvastad már? A Ripple 70 milliárd dollárnyi XRP-t birtokolhat, miközben a társaság legfeljebb 3 milliárdot ér

Készítette: The-Line

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.