Bitcoin technikai elemzés 05.22.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A Bitcoin kereskedési sávja a közelmúltban jelentősen szűkült, elérve az elmúlt hónapok legszűkebb határát.

Ez a fejlemény felkeltette a piaci elemzők és szakértők figyelmét, mivel gyakran jelzi a közelgő kitörést, amely jelentős ármozgást eredményezhet.

A csökkent volatilitás és a szűk kereskedési tartomány ebben a konszolidációs szakaszban a várakozás és a spekuláció légkörét teremti meg a kereskedők körében.

A Bitcoin kereskedési tartományának szűkülése vitákat váltott ki a közelgő kitörés időzítéséről és nagyságáról.

A piaci megfigyelők szerint a jelenlegi piaci feltételek potenciálisan előkészíthetik az utat a kitöréshez bármelyik irányba.

A BTC/USD legutóbbi árfolyama jelenleg 26.974 dolláron kereskedik, és a medvés hangulat dominál.

A bikák türelmesen várják a lehetőséget, hogy újra megerősítsék dominanciájukat és magasabbra tolják a BTC árakat.

A token az elmúlt 24 órában 0,40%-ot esett, és tegnap óta a 27.000 dollár – 26.549 dollár közötti sávban kereskedik.

A 24 órás grafikon medvés hangulatról árulkodik. A BTC/USD árfolyama úgy tűnik, hogy a medvék többszöri próbálkozása ellenére is megtartotta a 26.549 dolláros támaszszintet, annak ellenére, hogy a medvék megpróbálták lejjebb nyomni.

A bikák tartják és védik a jelenlegi támasz tartományt egy esetleges kitörés reményében. Ha a bikás nyomás kitart, akkor a 26,986 dolláros ellenállás áttörését láthatjuk.

A Chaikin Money Flow score -0,06, ami fokozott eladási erősséget jelez a piacon.

A CMF átlépte a 0-ás értéket, miután az árfolyam elutasítást kapott a 26,986 dolláros szintről.

A BTC árfolyama még mindig a 20,50,100 és a 200 napos EMA alatt kereskedik, ami az árfolyam csökkenő lendületét jelzi.

A Bollinger sáv, napi időkeretben, szintén medvés jeleket mutat. A felső Bollinger sáv a 29,302 dolláros szinten lefelé mutat, de még mindig a spot ár felett van.

Az alsó sáv 25,843 dollárnál magasabbra tendál, és kitörés felé mutat.

Az RSI 43-as értéken mozog, és a medvés kereszteződés a közelgő lefelé irányuló mozgást jelzi.

bitcoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!