Bitcoin Cash (BCH) technikai elemzés 09.18.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin Cash (BCH)

A kriptopiac lenyűgöző fellendülést regisztrált szeptember harmadik hetében.

A Bitcoin (BTC) állt az élen, miután visszaszerezte a 26 000 dolláros szintet. Az egyik legjobb teljesítményt azonban a Bitcoin Cash (BCH) +20%-os erősödése jelentette, miután 180,5 dollárról több mint 220 dollárra ugrott.

Most, míg a fellendülés a 220 dolláros szintnél megtorpant, a BCH bikák megvédték a 210 dolláros szintet, és ezzel az altcoin szeptember 15-e óta rövidtávú formációba került a 4 órás időkeretben.

A Chaikin Money Flow (CMF) szeptember 15. óta nulla alatt hullámzik, ami azt jelzi, hogy a tőkebeáramlás az elmúlt két napban lehangoló és stagnáló volt.

Hasonlóképpen, a Relative Strength Index (RSI) visszahúzódott a túlvásárolt zónából, de az 50-es szintről visszapattant. Ez azt mutatta, hogy a vételi nyomás enyhült, de a cikk írásakor enyhe lendületet vett.

A 4 órás grafikonon az árfolyam az elmúlt két napban 220 és 210 dollár között ingadozott.

Mivel a szeptember 20-ra tervezett FOMC ülés egyre közelebb kerül, a következő órákban a piaci volatilitás kiugrása előtt valószínűsíthető volt a tartomány kiterjesztése.

Ha ez így van, a BCH megcélozhatja a 220,7 dollár közelében lévő tartományi csúcsot, ami a bikáknak extra 3,96%-os nyereséget kínál a tartományi mélypontról és a 210,7 dolláros rövid távú támaszról.

Egy hosszabb csökkenés a 210 dollár alá enyhülhet a bullish order block (OB) 198 – 203 dolláros (zöld) bikás rendelési blokkjánál . Egy ilyen lépés azonban érvényteleníti a long beállításokat.

Bitcoin CashFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

A nagy piaci szereplők ezen a héten vásárolnak kriptovalutákat

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, egyes kulcsszereplők figyelemre méltó lépéseket tesznek a kriptopénzpiacon. Ezek a piacvezetők befektetési döntései gyakran jelzik a trendeket, értékes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!