Bitcoin Cash (BCH) technikai elemzés 09.14.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin Cash (BCH)

Az elmúlt nap során 13%-os emelkedéssel a Bitcoin Cash (BCH) a szerkesztés idején a 200 dolláros lélektani szint fölé emelkedett, miután a 186 dolláros árzónában támogatást talált.

Mivel a Bitcoin (BTC) is elérte a 26.000 dolláros árszintet, ez a BCH esetében további bikás ármozgásokhoz vezethet.

A BCH július eleje óta csökkenő tendenciát mutat. Ennek során a Bitcoin Cash 325 dollárról 165 dollárra esett, mielőtt a 186 dolláros árszintnél kezdeti támaszt talált.

A napi grafikon azt mutatja, hogy a bikák augusztus 29-én erőteljesen fellendültek, de a 220 dolláros árzónánál ellenállásba ütköztek.

A 186 dolláros támaszszint szeptember 11-i újbóli tesztelése vezetett a BCH legutóbbi rallyjához, és a bikák erre szeretnének építeni.

A jelenlegi árszintről történő hosszú mozgás a bikák számára nyereséget eredményezhet a 220-240 dolláros árszintnél. Ez a vételi lépés felgyorsulna, ha a Bitcoin folytatná a bikás fellendülést.

Ha azonban a bitcoin visszasüllyed 26 ezer dollár alá, akkor az eladók számára shortolási helyzet alakulhat ki, 170 és 185 dollár közötti célpontokkal.

Eközben a Relatív Erősség Index (RSI) 51-re emelkedett, hogy kiemelje az erős vételi nyomást.

Az On Balance Volume (OBV) szintén 7,7 millióról 8,1 millióra ugrott, ami a BCH jó kereskedési volumenét ismételte meg.

bitcoin cashFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!