Bitcoin Cash (BCH) technikai elemzés 09.11.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin Cash (BCH)

A Bitcoin Cash (BCH) a hétvégén (szeptember 9-10.) további medvés nyomásnak volt kitéve, és a szerkesztési idő elött nem sokkal elvesztette a 190 dolláros támaszt.

Eközben a Bitcoin (BTC) azzal fenyegetett, hogy a szeptember 20-i Fed-döntés előtt a publikálás idején a 25.800 dolláros tartományi mélypontot is feltöri.

Szeptember 1. óta a BCH a hétvégéig (szeptember 10.) megvédte a 190 dolláros szintet.

Az extra medvés nyomás az eladókat az 190 dollár feltörésére sarkallta, a vevők pedig megpróbálták megakadályozni a további esést 180 dollár alá, ahogy azt a meghosszabbított alacsony gyertyaoszlop is mutatja.

A BCH bikáknak azonban sikerült visszaszerezniük az írás időpontjában az 190 dolláros támaszt

Egy ilyen lépés arra ösztönözheti az eladókat, hogy csökkentsék a BCH árát, különösen akkor, ha a BTC rövid távon nem tudja visszaszerezni a 26.000 dollárt.

Ha ez így van, az altcoin 190 dolláron történő shortolása 180 dollárnál lévő take-profittal szerény nyereséget jelenthet.

Az agresszív eladók a take-profitot 176 dollárnál is elhelyezhetik. Egy másodlagos shortolási lehetőség is megvalósítható lehet, ha a BCH 165 dollárra esik.

Azonban a 4 órás chart gyertyás munkamenet 193 dollár feletti zárása érvényteleníti a short beállítását. Egy ilyen emelkedés a bikákat arra késztetheti, hogy a 200 dolláros útszakaszra összpontosítsanak.

Eközben az RSI az alsó tartományban visszahúzódott, megerősítve a megemelkedett eladási nyomást.

Hasonlóképpen, a CMF a nulla küszöbérték alatt dolgozott, megismételve a gyenge és stagnáló tőkebeáramlást a BCH piacára.

bitcoin cashFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!