Bitcoin (BTC) technikai elemzés 07.12.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) június közepén rendkívül erős bikás teljesítményt mutatott.

Egy hétnyi nyereség után azonban a bikák elfáradtak, de nem annyira, hogy átadják a kezdeményezést a medvéknek. Így a kötélhúzásuk szinte holtpontra jutott.

Az alacsonyabb időkeretű grafikonokon, mint például a 4 órás vagy alacsonyabb, az árfolyam-akció számos lehetőséget mutatott a kereskedők számára, amelyeket megragadhattak. A legutóbbi a BTC 30.800 dollárnál tapasztalt erős visszautasítása után következett be.

A 4 órás árfolyamgrafikonon narancssárga színnel jelöltem azt a rövid távú tartományt, amelyet a Bitcoin az elmúlt hetekben kialakított.

Ez 29.800 dollártól 31.500 dollárig terjedt. A 29.700 dollár volt a valószínű célpont, ahová az árak eshetnek, mivel ez valószínűleg stop-loss megbízásokat váltana ki a vevőkből, valamint becsapná a korai medvéket, hogy eladják a BTC-t. Egy felfelé irányuló fordulat kezdődhet, miután begyűjtötte ezt a likviditást.

Július 11-én, kedden a kora reggeli órákban a Bitcoin 31.000 dollárig tartó emelkedése megállt.

Ez nem volt jó jel a tartományi csúcsok felé való elmozdulásra váró bikák számára, mivel rávilágított a medvék erejére.

A 31.000 dolláron túli rövid kitörés likviditásszerzésre szolgált, mielőtt az árak megfordultak, és úgy tűnt, hogy ismét a tartományi mélypontok felé tartanak.

A cikkírás idején a BTC 30.600 dolláron kereskedett, és az RSI azt mutatta, hogy a bikás lendület kifulladt.

A CMF szintén meredeken csökkent, de továbbra is +0,05 felett maradt, ami jelentős tőkebeáramlást jelzett.

Eközben a DMI azt mutatta, hogy nem volt erős trend folyamatban, ami megerősítette a tartományi formáció gondolatát.

A vásárlók megvárhatják a 29.700-30.000 dolláros terület újratesztelését, a 29.200 dolláros szint alatti stop-loss-szal, mivel ez érvénytelenítené a tartomány gondolatát.

A cél a 31.500 dolláros tartományi csúcsok.

bitcoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!