Bitcoin (BTC) technikai elemzés 01.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A nap technikai helyzetére összpontosítva a Bitcoin (BTC) forgáspontja 45,721 dollárnál van.

Jelenleg a 46,306 dollárnál közvetlen ellenállással szembesül, a későbbi korlátok pedig 47,228 és 47,922 dollárnál vannak.

A másik oldalon a támaszszintek 45,230 dollárnál helyezkednek el, majd 44,739 és 44,398 dollár következik, amelyek kulcsfontosságúak a jelentős csökkenés megakadályozásában.

A technikai mutatók szempontjából a Bitcoin Relatív Erősség Indexe (RSI) 51 ponton áll.

Ez viszonylag semleges hangulatú zónába helyezi, bár nincs a túlvásárolt területen (70 felett), ami jelezhette volna a közelgő árkorrekciót.

Az 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) 44.733 dolláron áll, a Bitcoin jelenlegi árfolyama e fölött van, ami rövid távú bikás trendre utal.

A grafikonelemzés azt mutatja, hogy a Bitcoin nemrégiben egy Fibonacci-retracementet hajtott végre 45.713 dollárnál, amely a 38,2%-os Fibonacci-szinthez igazodik.

Ez egy kritikus pont, egy tartós elmozdulás e szint alá felerősítheti az eladási nyomást, tekintettel a most korrekció alatt álló túlvett állapotokra.

Összefoglalva, a Bitcoin általános trendje óvatosan bikásan emelkedőnek tűnik, különösen, ha a Bitcoin megtartja a 45.250 dollár feletti szinteket.

Rövid távon a kereskedőknek és a befektetőknek számítaniuk kell arra, hogy a Bitcoin teszteli a közvetlen ellenállási szinteket.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!