Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 12.19.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) 4 órás grafikonjának idősíkján több kulcsfontosságú árszint hívja fel a figyelmet.

A fordulópont 42.830 dollárnál áll, ami a potenciális ármozgások szempontjából döntő fontosságú csomópontként szolgál.

Az azonnali ellenállás 43.907 dollárnál található, amelyet további ellenállási szintek követnek 44.714 és 45.962 dollárnál.

A másik oldalon a Bitcoin a 41.617 dollárnál talál azonnali támaszt, a további támaszszintek pedig a 40.662 és a 39.720 dollárnál helyezkednek el. Ezek a számok kijelölik a bikák és medvék csataterét a piacon.

Ami a technikai mutatókat illeti, a Relatív Erősség Index (RSI) jelenleg 62-es értéken áll.

Ez az érték a bikás hangulat felé való hajlásra utal, mivel az 50 feletti RSI gyakran jelez ilyen tendenciát.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy nem lépte át a túlvett küszöböt, amit egy 70 feletti RSI jelezne.

Az 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) 42.164 dolláron áll. Ez a megfigyelés rövid távú bikás trendre utal, mivel a jelenlegi árfolyam az 50-es EMA felett van.

Ez a mutató gyakran szolgál az eszköz közvetlen pályájának irányadó barométereként.

A grafikonminták elemzésében a Bitcoin figyelemre méltó mintákat és gyertyás alakzatokat mutat.

A konkrét minták és azok következményei azonban értelmezés tárgyát képezik, és az elemzők szemszögétől függően változhatnak.

Következésképpen a Bitcoin általános trendje a 42.830 dolláros fordulópont felett bikának tűnik.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!