Binance coin technikai elemzés 04.09.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance coin

A Binance Coin árfolyam elemzése azt tükrözi, hogy a BNB árfolyama továbbra is a 310 dolláros szint körül konszolidálódik, mivel a piac mindkét oldala még nem kapott lendületet ahhoz, hogy kitörést hozzon létre a folyamatban lévő trendből.

A MACD jelenleg medvés, amit a hisztogram piros színe is kifejez. Másrészt a mutató alacsony medvés lendületet mutat, amint azt a mutató sekély mélységében kifejezi.

Ezen túlmenően a MACD indikátor kis mérete az elmúlt hét napban azt bizonyítja, hogy a piac mindkét oldaláról hiányzik a lendület, mivel a BNB folytatta a konszolidációt a 310 dolláros szint körül.

Az EMA-k nagyon közel kereskednek az átlagos pozícióhoz, mivel az elmúlt tíz nap nettó ármozgása továbbra is alacsony.

Jelenleg az EMA-k egymáshoz közel kereskednek, ami a cikk irásakor alacsony lendületet mutat. Ráadásul az egymáshoz közeledő EMA-k lassan csökkenő medvés lendületre utalnak.

Az RSI rövid időre a túlvásárolt tartományba emelkedett, de visszasüllyedt a semleges tartományba.

A mutató az átlagos szint közelében, a 45,33-as indexszinten kereskedik, mivel az ár alacsony nettó lendületet sugall, enyhe lejtővel, ami a medvék és a bikák közötti küzdelmet sugallja a jelenlegi szinten.

A Bollinger szalagok jelenleg szűkek, mivel az ármozgás alacsony volatilitást figyelt meg a rövid távú grafikonokon.

Ezenkívül az ármozgás a mutató középvonalának közelében kereskedik, ami további konszolidációt sugall az időtartományban.

A mutató alsó vonala támogatást nyújt a 309,5 dolláros szinten, míg az átlagvonal ellenállási szintet jelent a 311,30 dolláros szinten.

Összességében a Binance Coin 4 órás árfolyam elemzése eladási jelzést ad, 14 indikátor támogatja a medvéket.

Másrészt a mutatók közül csak kettő támogatja a bikákat, ami kevés vagy egyáltalán nem medvés jelenlétet mutat. Ugyanakkor kilenc indikátor a piacon ül, és egyik oldalt sem támogatja.

Mit várhatunk a Binance Coin árelemzésétől?

A Binance Coin árelemzés azt jelzi, hogy a Binance Coin piac jelenleg egy medvés rallyban van, mivel az árfolyam a 340 dolláros szint feletti szintről a mostani 310 dolláros szintre morzsolódott.

A cikk írásakor az árfolyam az elmúlt napokban alacsony lendületet mutatott, mivel a kereskedési volumen csökkent.

A kereskedőknek arra kell számítaniuk, hogy a BNB a jelenlegi árszinten oldalazó mozgást figyelhet meg, mielőtt az árfolyam a 280,00 dolláros szint felé törne.

Ezt a javaslatot erősítik a rövid távú technikai indikátorok és a középtávú technikai elemzések, amelyek további oldalazó mozgást sugallnak, mielőtt az árfolyammozgás a csökkenő nyomás alatt megtörik.

binance coin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!