Binance Coin (BNB) technikai elemzés 09.12.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance Coin (BNB)

A Binance Coin (BNB) árfolyamgrafikonjain a 205 dolláros szint nemrégiben történt újbóli tesztelése után, mint támasz, medvés kilátásokat mutat.

Ez volt a 205 dolláros szint második tesztje az elmúlt három hétben.

Az előző augusztus 22-én történt, és a Binance Coin likviditást keresve magasabbra ugrott.

Ezért, annak ellenére, hogy egy alacsonyabb időkeret strukturális törés volt, nem jelezte a folyamatban lévő bikás trendet. Ugyanez a forgatókönyv ismét megvalósulhat?

A cikk írásakor a Binance Coin piaci szerkezete medvés volt. A 4 órás grafikonon augusztus 31. óta medvés, miután egy korábbi magasabb mélypontot áttörtek. Augusztus 29-én a BNB egy pattanást látott, amely elérte a 234 dollárt.

A 225 dollárnál lévő piros doboz azonban kiemelte a 4 órás medvés rendelési blokkot, az ellenállás zónáját.

A BNB képes volt feljebb emelkedni, de nem tudott emelkedő tendenciát kialakítani. Ez egy felfelé irányú likviditásvadászatra utalt, és megismétlődhet a következő napokban.

A 220 dolláros szintet szeptemberben nem tesztelték, és ez a szint korábban júniusban támaszként szolgált. Ezért valószínű, hogy ebben a zónában sok eladási megbízás van.

A 220 dollár feletti eltérés a lelkes medvék megtévesztésére és a korai shortolók félreállítására volt lehetőség.

Másrészt, egy 205 dollár alatti elmozdulás a jelentős medvés nyomás jele lenne. Ezt valószínűleg a következő, 183 dolláros támaszszintig való visszaesés követné.

Binance CoinFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

A Kraken kriptotőzsde ebben a két európai országban terjeszkedik

Az amerikai székhelyű Kraken kriptotőzsde nemrégiben engedélyt szerzett két vezető európai országban - Spanyolországban és Írországban. Spanyolországban a tőzsde megkapta a virtuális eszközszolgáltató (VASP) regisztrációt a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!