Binance Coin (BNB) technikai elemzés 08.14.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance Coin (BNB)

A Binance Coin (BNB) pénteken, augusztus 11-én elérte a tartományi mélypontokat 238 dollár közelében, és a csökkentett árak miatt vonzóvá vált a bikák számára.

A cikk írásakor azonban nem tudta átlépni a középtartományt, mivel a Bitcoin (BTC) 29.500 dollár alatt tartózkodott.

Augusztus 11. óta a BNB napi gyertyás munkameneteket jegyzett, amelyek a középtartomány alatt zártak, megerősítve a középtartomány mint a további emelkedést kulcsfontosságú korlátot.

Július vége óta a BNB 236 – 245 dollár között ingadozik.

A napi medvés rendelési blokk (OB) a 247 – 253 dollár (piros) tartományi csúcson (245 dollár) túl létezik.

Bármilyen eltérés a tartományi csúcson túli tartományon túl a napi medvés OB-nál elutasításokat látott. Tehát a 245 – 253 dollár egy medvés zóna.

A tartományi mélypont a 236-239 dolláros (zöld) bikás OB-hez igazodik, ami kulcsfontosságú bikás és keresletre számot tartó zónává teszi.

A BNB háromszor is elölről indult el a zónában, és minden egyes visszapattanás a tartományi csúcs (245 dollár) vagy a feletti szint elérése felé billentette.

A negyedik, az írás időpontjában látott újratesztelés azonban a 241 dolláros középtartományban szűkült.

Hacsak a BTC nem kerül a 29.500 dolláros tartományi mélypont fölé, a 241 dolláros középső tartomány felfüggesztheti a helyreállást a 245 dollár felé.

Ellenkezőleg, egy medvés kitörés lazíthat a 232 dolláros következő támasznál.

Az RSI és a CMF elutasítással szembesült a kulcsfontosságú küszöbszinteken, ami azt jelzi, hogy a vásárlási nyomás és a tőkebeáramlás nem volt elég erős ahhoz, hogy a cikkírás idéjén a BNB-t a középtartomány fölé tolja.

binance coin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!