Binance Coin (BNB) technikai elemzés 07.03.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance Coin (BNB)

A Binance Coin (BNB) bikás szerkezetű a piacon. Az alsó időkeret árdiagramjai felfelé irányuló lendületet mutattak, és a volumenmutatók azt jelezték, hogy a kereslet adott. Mégis, a BNB intenzív ellenállással szembesül feljebb.

A 250 és 252 dolláros szintek pszichológiai és technikai jelentőségűek.

Vajon a bikák kivárhatják-e a kitörést ezeken a szinteken túl, vagy ez egy újabb likviditási kapaszkodás lesz? A Bitcoin (BTC) július 3-i iránya fényt deríthet a rövid távú hangulatra.

A 4 órás grafikonon a közelmúltban elért 240,9 dolláros alsó csúcsot június 30-án áttörték.

A hétvégén a Binance Coin árai lassan emelkedtek felfelé. A cikk írásakor a token 249 dolláron kereskedett. Mégsem alakult ki egyértelmű emelkedő trend.

A piros kerettel kiemelt terület a 4 órás grafikonon egy medvés megbízási blokkot jelentett, amely egészen 248,6 dollárig terjedt.

Az e feletti mozgás bikás szándékot sugallna, bár még túl korai lehet a kitöréssel való kereskedés.

A lendület bullish volt, az RSI 62-es értékével. Az OBV szintén lassú, de folyamatos emelkedő tendenciát mutatott az elmúlt három napban.

Június 22-én a piaci struktúra bikás volt, mivel az árak 255 dollár fölé emelkedtek, de 257 dollárnál visszafordulással szembesültek.

Hasonlóképpen, a következő órákban történő magasabb mozgás likviditásvadászatnak bizonyulhat.

A 255 dollár felett a 265 dolláros szint is fontos ellenállás.

Ezért a vásárlóknak óvatosnak kell lenniük, és pozícióikat úgy kell méretezniük, hogy tudják, hogy a kereskedés extra kockázatos volt az elmúlt napok ármozgása miatt.

binance coin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Stellar (XLM) technikai elemzés 10.02.

Prémium Stellar (XLM) A Stellar (XLM) a szeptemberi veszteségek miatt a szerkesztési időben még mindig elnyomták a Stellar árfolyamát. Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) az írás időpontjában...

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!