Az XRP a hétvégén nyereséggel zárja a hetet a jelenlegi volatilitás közepette?

-

Az XRP-nek a hét nagy részében sikerült fenntartania az árfolyamnövekedését, és jelenleg, a cikk írásakor 4%-os emelkedést mutat, 0,4636 dolláros kereskedési árfolyamon.

A digitális valuta egész héten mutatott csiszoltságot annak ellenére, hogy a Bitcoin árfolyama ugyanezen időszakon belül rendszertelenül emelkedett.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az XRP az elmúlt héten továbbra is a legtöbb tőkével rendelkező digitális valuták élén állt, 7,94%-os növekedést produkálva az elmúlt hét napban.

Az eddig nyújtott lenyűgöző teljesítmény mellett továbbra is az a kérdés áll a középpontban, hogy az XRP nyereséggel zárja-e a hetet, figyelembe véve a becsúszó volatilitást.

A különböző kriptovaluták eltérő ütemű növekedést mutatnak, a Bitcoin 0,94%-ot esett az elmúlt 24 órában, miközben az árfolyama áttörte a 27.000 dollárnál lévő fő támogatási szintet.

Az írás időpontjában a coin 26.847 dolláron cserél gazdát, a piaci szemlélők arra koncentrálnak, hogy a trendje hogyan hathat más kriptovalutákra, köztük az XRP-re.

Forrás: coinmarketcap.com

Az XRP eddigi leszakadása ellenére nagy az esélye annak, hogy az árfolyama rövid távon a Bitcoin árfolyamát követi, és a piaci szereplőknek erre fel kell készülniük.

Az XRP és a tartós növekedés alapjai

Az XRP képes volt elkerülni a nagyobb nehézségeket, és lenyűgöző teljesítményt nyomott az első negyedév nagy részében, a Messari nemrégiben közzétett meglátása szerint.

A megosztott adatok alapján az elemzési szolgáltató szerint a kulcsfontosságú mutatók az aktivitás fellendülésére utalnak, a napi aktív címek és a napi tranzakciók 13,9%-kal, illetve 10,7%-kal emelkedtek.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az XRP képes volt megőrizni jelentőségét mint fizetési token az egész piacon, ez a megnevezés lehetővé tette, hogy túlmutasson az amerikai SEC-vel folytatott, hamarosan véget érő jogi csatározáson.

Olvastad már? A kriptós cégek többsége hanyagul szervezi meg a céges struktúráját

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!