Az XRP a hétvégén nyereséggel zárja a hetet a jelenlegi volatilitás közepette?

-

Az XRP-nek a hét nagy részében sikerült fenntartania az árfolyamnövekedését, és jelenleg, a cikk írásakor 4%-os emelkedést mutat, 0,4636 dolláros kereskedési árfolyamon.

A digitális valuta egész héten mutatott csiszoltságot annak ellenére, hogy a Bitcoin árfolyama ugyanezen időszakon belül rendszertelenül emelkedett.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az XRP az elmúlt héten továbbra is a legtöbb tőkével rendelkező digitális valuták élén állt, 7,94%-os növekedést produkálva az elmúlt hét napban.

Az eddig nyújtott lenyűgöző teljesítmény mellett továbbra is az a kérdés áll a középpontban, hogy az XRP nyereséggel zárja-e a hetet, figyelembe véve a becsúszó volatilitást.

A különböző kriptovaluták eltérő ütemű növekedést mutatnak, a Bitcoin 0,94%-ot esett az elmúlt 24 órában, miközben az árfolyama áttörte a 27.000 dollárnál lévő fő támogatási szintet.

Az írás időpontjában a coin 26.847 dolláron cserél gazdát, a piaci szemlélők arra koncentrálnak, hogy a trendje hogyan hathat más kriptovalutákra, köztük az XRP-re.

Forrás: coinmarketcap.com

Az XRP eddigi leszakadása ellenére nagy az esélye annak, hogy az árfolyama rövid távon a Bitcoin árfolyamát követi, és a piaci szereplőknek erre fel kell készülniük.

Az XRP és a tartós növekedés alapjai

Az XRP képes volt elkerülni a nagyobb nehézségeket, és lenyűgöző teljesítményt nyomott az első negyedév nagy részében, a Messari nemrégiben közzétett meglátása szerint.

A megosztott adatok alapján az elemzési szolgáltató szerint a kulcsfontosságú mutatók az aktivitás fellendülésére utalnak, a napi aktív címek és a napi tranzakciók 13,9%-kal, illetve 10,7%-kal emelkedtek.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az XRP képes volt megőrizni jelentőségét mint fizetési token az egész piacon, ez a megnevezés lehetővé tette, hogy túlmutasson az amerikai SEC-vel folytatott, hamarosan véget érő jogi csatározáson.

Olvastad már? A kriptós cégek többsége hanyagul szervezi meg a céges struktúráját

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!